www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lördag.

09-05-30,

Idag har jag jobbat hela dagen, eller från halv elva så jag och darling hann äta frukost tillsammans och se lite 24 avsnitt :) så de var ju skönt... sen jobba till sju... det gick väl bra, men frös lite vid min kassa... 2an.. och tänkte att nu får ja fasen inte bli sjuk, inför usa o allting..

sen såg jag o darling robinson, men jag tyckte fel vann... Var ju Jarmo mot Ellinor.. och Jamro var ju verkligen en sann överlevare medans Ellinor har såsat på och förlorat alla tävlingar utom de 2 sista som tog henne till final... hmmm, aja som vanligt äre aldrig dom man tycker som vinner :/

Nu ska vi nog se en film.... man e hyffsat seg... men de har varit grymmes väder idag, soligt och varmt! hoppas det är det imorgon också, så ska jag o darling ta oss en promenad förbi ett hus vi ska fara o kika på efter vi kommit hem från usa.. :) sen tänkte vi grilla också, så de får gärna vara sol och fint!

sen blire o jobba 16.30-20.30... hehe rätt lugnt :) men ändå många timmar betalt, ja tack!! :)

imorron är det mors dag!! MIn söta mamma ska ja allt ringa, skulle nog dela på en bukett med brorsan också till henne :)

ciao.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!