www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mycket på en gång.

09-05-11,

Ja, i lördags var det begravning för min mormor Alli. Vi åkte till gammelstads kyrka och hade det där, för att mammas bror Ulf kom upp nu och det fanns inte tider i Överluleå kyrka, men det var nästan mysigare och finare i gammelstads kyrka så det var bara bra. jättefin kyrka verkligen....  Det var verkligen en fin sermoni, otroligt berörande låtar och vackert med blommor osv.... Men grymt så grymt jobbigt.... huua.. försökta hålla tillbaka tårarna men det var svårt, det slank ut en hel del ändå... och det ska det ju göra. Fick ge varsin röd ros och säga hejdå vid kistan.... Är så glad att Adam var med också som ännu mer stöd, han strök mig på benet hela tiden under tiden vi satt ner. så fin.

Så det var tungt men nånting som måste göras och det var himla vackert så! Hade lite lunch efter det i en av gårdarna där bredvid. Var även en tant som följde med som Alli hade pratat med några gånger där hon bodde i stan , så det var gulligt att hon ville följa och ta farväl. söt gumma.

Sedan hade vi grillning på lördagkväll och satt och pratade. Blev en lång dag så man var himla slut på kvällen.

Söndagen började med att vi skulle hjälpa och flytta alla grejor till Heden från Allis lägenhet och från hennes boende på Erikslund. så det gjorde vi, var en hel del.. och ett grymt tungt piano som vi skulle försöka få ner, men det gick tillslut :)
vägde väl typ 200 kg minst!! så hela dagen blev flytt dag, sedan for Adam och hade seriepremiär med sitt fotbollslag och vi fortsatte med det sista grejorna, sen hann jag o Robert dit precis till Arenan där Adams lag spelade och vi såg sista halvtimmen, dem vann med 4-0, perfekt start.

Sen hem en sväng och sen tillbaka till Heden för middag, Ulf (mammas bror från USA) ville bjuda oss på middag som tack för allting, så han beställde pizza från Heden pizzerian och vi åt det. gott..
sen så vare bara hem och sova, för måndagen väntade juh och Adam upp tidigt som vanligt.

Men man e ju glad att kunna hjälpa till sånna här gånger så mycket som möjligt. så det har kännts bra. och är så fruktansvärt glad att jag har sån fin pojkvän som vill hjälpa till och lyfta, greja, gå ut med Elvis, vara stöd till mig, jaa allt möjligt. han e så underbart fin! Älskar dig darling...

så det var min helg i korta drag.... så man kan ju säga att helgen har gått fort....

och nu äre måndag och jag ska precis sätta mig och plugga, måste äta lite först....


R.I.P "Alli gullan"
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!