www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ny vecka.

09-05-04,

Måndag, dagen startade med en timmes promenad med Helen...riktigt nice, när man kan gå i tröja bara o bli varm av promenaden :) så härligt att sommaren har kommit nu.... de känns verkligen som det, varit kring minst 11 grader nu flera dagar... o SOL :)

snart ska jag brumma iväg till luleå o kika lite...... så kommer Adam o Palo dit också när han slutat.. så möts vi upp :) strosa runt lite o käka ute tror ja det blir, vore mysigt :) yey!!

ciao.

Gick omkring där i luleå och hitta litegrann, kom ju på att jag hade massa presentkort som jag ville utnyttja och känna att jag fick saker gratis :)hehe, så det gjorde jag. Jag fick 2 par skor gratis och det var dessa :)
  
Ett par snygg högre och ett par som är låga som man kan gå i dagarna i ända på sommaren :) Sen så råkade jag gå in på Din Sko också och då kände jag att jag var tvugnen köpa dessa också, eller då kostade ju alla tre paren egentligen 300 kr, eftersom dem första var gratis och dem på din sko kosta 300.
 
Jag älskar skor, det är helt sjukt hur lycklig jag är med nya. såg en del fina till Brölloppet också men det ska jag inhandla senare, närmare..

Köpte på MakeUpStore också lite smink gratis och fick en sån här på köpet.. Lipgloss. och på mig såg det ut såhär, hehe, vad tyckte ni? var lite extremt eller?
 

Nä nu har jag inte tid med det här nå mer... nu äre plugg dags som gäller.. vi ska ha aktiv dialog imorron i klassen och då kan det vara bra om jag har läst det jag ska läsa... AAAAH.....

Ciao.
Kommentarer
Postat av: Tessi

men shit opmmes vilka snygga skor!=) å läppglanset var ju oxå snyggt..inte alls så extremt=) passade till ditt svarta hår=)

2009-05-04 @ 21:06:10
URL: http://tjassie.blogg.se/
Postat av: Mia

Åh va fina skor! Tror att jag har likadana som dom där låga! =) Såg ut som de iaf =)

Läppglanset tyckte jag också var fint!

Kram

2009-05-05 @ 18:39:39
URL: http://miaindia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!