www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Pust.

09-05-07,

Pust pust... efter svettas som fasen... hehe var o simmade med Helen o Therese, var skönt men himla slut i kroppen... man kanske inte ska simma 2 dar i rad, de var lite tungt.. armarna väger ju ton :) men varannan dag kan man ju... men ja får ju nått il och kör så det ryker ibland :)

nu blire frulle, bröd i ugnen... muuumms!! Sen blire nog stan en sväng :) ooo just de, tvätten!!!

Ciao.

Nu har ja varit på stan... hitta inte det ja skulle hitta.... en svart kavaj, skulle va mycket fint till begravningen. men mamma skulle kika in på HM innan hon åker hem idag o se om den är kvar, den jag såg tidigare i veckan där...*hoppas*

och mamma var så duktig till o med att hon fotade kavajen och skickade bild per mms till mig så jag kunde se om det var den, o det var det :) så hon fixade den åt mig, känns jätteskönt att ha det ordnat nu till på lördag..
man vill ju ändå vara stilig trots allt. och adam kommer vara jättefin i sitt. får fota oss sen..

Har precis kommit från Kina, vi åt middag där jag, mamma, pappa, robert och Ulf som är mammas bror som kommit hit nu från USA. så de var trevligt och träffa han igen! :) Nu ska jag bara ta det lugnt, adam e på träning o kommer nog snart..

ciao så länge.
Kommentarer
Postat av: Marielle

Hej gumman! Va duktig du ar som tranar!!! :) Sjalv ar jag sa himla lat.. har nog inte tranat pa en manad!! HAHA! Hoppas du hittar en fin kavaj! Begravningen ar pa nu pa lordag... ska tanka pa er da! Kram

2009-05-07 @ 15:44:14
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!