www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Febern är försvunnen iaf.

09-11-05,

Jaaa wiii... febern är försvunnen iaf, hade inge feber igår kväll och i morse när jag tog tempen så hade jag bara 36,5 så de var himla skönt :) slipper man ligga och svettas och koka..
men hostan och slemmet i halsen e kvar så de ska jag försöka bli kvitt med också snart..

igår låg ja hela dan i soffan, vilket jag gjort idag också... sett på film och tv... spelat lite tv spel...

det blir ju ganska enformigt och tråkigt att bara ligga här men samtidigt vill ja inte gå tillbaka (särskilt inte till förskolan med tanke på alla barn) för tidigt så man smittar... eller blir värre igen själv.

men darling har varit så söt med mig nu när jag varit sjuk, hämtat grejor åt mig, lagar mat åt oss, handlat det som behövts, och överaskat mig med choklad och cola o sånt :) det är väldigt uppskattat när man e sjuk..
han e så fin. och jag längtar så tills ja blir frisk så vi kan köra mera grejer till huset, för nu vill ja bara vara där hela tiden o fixa juuuuu...

darlingen ligger o vilar nu och jag ser extreme home makeover... så kul och se alla fräna grejer dem gör i husen..
jag har iaf bestämt att vi kommer att köpa väggdekorer, det är så sjukt snyggt.. texter eller mönster... i really really like it, antingen skriver vi nått eget eller hittar en mysig och fin en :) det gör ju som en hel vägg.. oh yes!!

Idag ska jag och darling äta karée och pommes, med pepparsås. åh de ska bli så gott, så kan jag bränna bort de sista i halsen med pepparsåsen hehe :) jag vill va FRISK!!

Känner mig gladare idag iaf... skönt det, det sög verkligen i tisdags och igår...
Det verkade inte som att jag hade svininfluensan iaf, skönt det... men kanske ändå måste vaccinera mig sen när man e frisk? mamma o pappa hade gjort de igår.. och richard o johanna ska göra det ikväll...

ja de återstår o se :)

nu ska jag snart väcka min älskling med en blöt puss :)

ciao.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!