www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Full rulle idag alltså.

09-11-18,

Idag har jag haft skola mellan 08.00 och typ 12.00... sen blev det att åka hem, egentligen tänkte jag och darling sova middag för att vi var så trötta men så kom vi på att vi kanske skulle bestämma oss för vilka våt tapeter och golv vi skulle ha i lill toan uppe... och vi skulle kolla på Nordsjö idé och design i luleå om dem hade större utbud...
men de var i princip samma men då hade vi tittat iaf... så vi bestämde oss för ett svart badrumsgolv och vit/gråa väggar... kommer bli snyggt :) och så har vi även valt golv till hallen/köket som också blev mörkt.. :) och där ska vi tapetsera vitt.... åååh, de kommer bli så snyggt.... nu blir det mycket svart vitt men då känner vi att vi kan göra detaljerna med färg istället :) det är bättre att ha de så, så kanske man inte blir less lika fort :)

sen så har vi ju massa rum till som vi ska göra i andra färger och då kan man ju ha roligare tapeter än vitt :) men det är ett senare projekt... men oj så kul det är att greja på...
och imorron smäller det....

Imorrn ska jag, pappa och brorsan Richard som kommit upp från uppsala och greja i huset... vi ska vara där redan klockan åtta på morgonen så vi kan börja i tid, han vill ju greja på nu när han har kommit upp :) hehe, han e så snäll... självklart ska han få lite jobbpengar som tack för hjälpen :) eller att vi betalar hans resa hit :)
så det blir full rulle imorron, jag längtar!!!! då ska jag börja mååååla.... måla lilla toans tak som nu är blått. till vitt.
sen när Adam kommer ska ju han och hjälpa till med, sen kommer andra brorsan efter hans jobb.. och mitt emellan det så ska jag klippa mig, klockan 13... hehe så det är fullt upp...

annars idag så kom vi precis hem kring fem å då blev det drive in på max som vi tog hem, hehe vi hann knappt nå annat , för sen hade vi bestämt 18 hos tessie för fika :) så det blev att fara direkt dit sen..
mycket trevligt och sitta och surra och smaka på hennes gooooda chokladtårta! superduktig tessi!

och nu ska jag snart krypa ner, för en jobb dag i huset, wiiiiiiiiiiiiiii :)

och det ska komma massa snubbar dit, en som ska installera diskmaskin och tvättmaskin... 2 stycken som ska värdera vad de kan gå på att lägga golvet i köket och i badrummet.. så får vi se vilken som e billigast :)

nä nu måste ja sova, vill att det ska bli imorgon!

gonatt..





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!