www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lite enformigt.

09-11-06,

Ja det börjar bli det nu...

i morse vaknade jag av att jag tyckte jag hade sovit länge och undra varför inte klockan hade ringt, skulle ringa kring nio tio. men vaknade 11.15.... skönt iaf o få sova ut...

men jag vill bli frisk HELT, och det är NU. för jag vill göra så mycket... kolla i affärer, grejer till huset, kika på golv vi ska lägga i hallen/köket... m.m. målarfärg till ett badrum m.m. :)

så nu prioriterar jag faktiskt att bli riktigt frisk, och det är helt...inget halvdant så jag blir sjuk igen... jag har ju tyvärr jobbhelg men jag har sagt bort den helt, för att jag har ju praktik på måndag igen och jag kan INTE vara borta från den nå mer, så slänger jag mig o jobbar i helgen så skulle det inte förvåna mig om jag åker dit och blir sjuk.... med min otur så.... nej så får det inte bli.... då är jag hellre hemma och blir helt frisk, om det nu går?!!!!

nåja nu ska jag snart göra nått att äta... sen blir det att se Hells Kitchen..
darling är och firar en på jobbet med middag o present, men han skulle inte komma alltför sent tillbaka tilll mig så vi kunde se nå film och mysa på tillsammans.

det är våran 2 år och 10 månader idag faktiskt :) woho, snart har vi varit tillsammans i 3 år! :)
tänk att man ändå träffade en gudomligt bra kille iaf, så nog har jag allt lite tur.... jaja :P hellre tur i kärlek än i förkylningar :P

Hoppas alla har en trevlig fredagkväll iaf! Det är ju trots allt freeeeedags MYYYYYYYYS :)

ciao.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!