www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Söndag, seg men glad ändå.

09-11-22,

idag har man varit himla seg eftersom det var ica personalfest igår kväll..
jag och alla var och grejade i huset igår fram tills fyra sen var de bara att fara hem och duscha och göra iordning sig inför festen.. man har haft fullt upp hela tiden så de skulle bli kul att träffa alla och se vart vi skulle hamna.. och när jag håller på göra iordning mig så ringer sötnosen Marre... åååh jag ville så gärna surra med henne och ja vet ju att de inte är alltid man kan höras vid så när hon väl ringde så kände man sig så dum som inte hade tid.. gumman... men vi får höras snart, visst var du ledig torsdag fredag? :) Puss på dig söt!!

det blev att vi hamnade på färjan i luleå, båten där :) har aldrig varit där så de var kul att se nått nytt. var himla mysigt där inne också, och jättegod mat, verkligen!! Julbordet var underbart :) och lax o allt.. mums.. och under middagen så hade Håkan bokat en illusionist, magiker som gick runt mellan borden och trollade.. himla roligt.. vissa trick visste ja hur han gjorde med vissa gjorde han grymt bra så man inte hängde med alls... :)
så det var ett bra ställe.. sen bar de av till Cleo nattklubb... och där var det kul ett tag, men sen vart man trött och less.. och särskilt när jag inte drack alltför mycket för att kunna slippa vara så bakis idag och kunna greja med huset så det vart himla lugnt :) lagomt helt enkelt... men kring tolv ville man hem igen och då skulle bussen gå 02.00 så vi fick vänta en stund.. himla segt.. och man var ju så trött.. men de var kul ett tag där iaf, och dansa o så :))

så rätt okej ica fest ändå, och inga skandaler? eller missa ja dem :) de verkade rätt lungt med dem hehe..

åh ja vill ju sätta in bilder, men jag vet inte vart jag har packat ner kamera sladden. har tagit massa kort :)
både på huset och renoveringen och från igår på festen..men ska kolla i huset nästa gång ja e där, dvs imorron.

nu sitter ja på golvet i vardagsrummet, vi har ingen soffa, bord eller tvbänk.. så allt e på golvet..
vi tänkte se en film snart , får se hur länge man orkar sitta på golvet :)

hoppas alla haft en bra helg! jag har iaf haft en händelsrik helg i huset där de hänt en del :) alltid roligt när allting är ens eget.. så himla kul... bara att välja vad man vill måla osv. jag har målat element, toa tak, lister m.m.

underbart att ha hus med älsklingen.... vilken dröm som blivit sann :)

ciao.
Kommentarer
Postat av: Marielle

AAAAAAAAAAAAAAAH va harligt allt later. Sa himla spannande, va roligt att du bloggar sa mycket. Det kanns som jag laser en spannande roman! HAHAHA! Jaaaa jag ar ledig pa torsdag, fredag, lordag och sondag sa vi far surra da :) Saknar dig gumman!

2009-11-23 @ 01:53:53
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!