www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Söndag.

09-11-08,

idag har vi sovit ut igen skönt det... :)
och så tittar man ut när man går upp så är det himla ljust ute.. det är faktiskt himla fint nu med all snö, det är vinter nu här! yes it is... hellre snö än slasken som varit... här kommer några vinter bilder ja tog bara genom fönstret, har inte varit ut och fotat ännu ,men de ska jag framöver också :)
   

Sånt fint med vinter ändå :) bara det inte är alltför kallt så är det ändå mysigt när det knakar under skorna när man promenerar.

Sedan har vi packat iordning litegrann här i lägenheten jag och darling, tog fram kartonger från källaren och pysslade ner grejor från köket bland annat. Det tog typ en timme så hade vi ordnat 8 kartonger och 2 feta Ikea påsar med filmer :) vi har en hel del filmer kan jag ju säga.... hihi.... wiiii... det ska vi köra till veckan till huset, sen är det bara och fylla mera kartonger, de finns ju en hel del stuff...

 

och så har jag pluggat på en uppgift till skolan idag.. så snart ska vi värma upp gratängen vi gjorde igår och steka nå hamburgare till. mums det ska blit gott..

till det ska vi se Chelsea mot Manshester United, så får vi se hur de går där då :) har gjort lite odds så man får se om man vinner nå pengar. i hope so.

ciao.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!