www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lördag o ledig.

09-10-31,

Sista oktober idag... wiho, det betyder att det är 2 dagar kvar tills vi har HUSET :)
det är helt sjukt, så himla gla.. för på måndag får vi ju nycklarna och då ska pappa hyra ett släp åt oss där vi ska köra alla grejor från heden in i huset.. för vi har ju tur att få en del från mamma och pappa som det inte behöver o sådär, bland annat en skinngrupp som vi ska ha i källaren som vi alltid haft då man varit liten :) och så var det en 120 säng som jag haft när ja bott där, den ska vi ha i gästrummet :) och nån bokhylla... åååh.. vill börja NU.

Himla glad för er Maria och Magnus också som kunnat flytta in i lillhuset i helgen :) och det såg ju jättefint ut på bilderna, badrummet iaf... vill komma och kika på resten nån dag :) vore jättekul..

idag så har jag och darlingen tagit oss en promenad på morronen, fast jag har varit rätt dålig i magen, vet inte alls vad det är, vill inte bli sjuk, men nu så känns det lite bättre.. får hoppas det försvinner helt..

jag håller på färga håret nu igen, så det blir mörkbrunt/svart.. för de hade blivit helt ljust och slitet.. så får hoppas de blir någorlunda, hehe fan måste klippa mig typ nu också..

jag e som lite sprallig idag... :) berättar mer imorron!!!

ciao.

Fredagsmyyys.

09-10-30,

Gud så skönt med lite sovmorgon...

igår hade vi skola hela dagen, bildlektion, det var iofs himla kul :) men då kom vi hem kring fyra så då sprang jag och Lisa nån timme i gallerian och kikade hur det såg ut. tyckte det blev jättefint, var som att man var i en annan stads galleria :) i like it a lot. plus att dem hade fått in en skoaffär,hehe Eurosko. perres :)
så de var riktigt kul, skönt att de kommer grejer till boden hela tiden. sen har det kommit ett till SUSHI ställe också :) så vi for dit och köpte hem mat därifrån för vi skulle plugga hos Helen på kvällen, så vi testade köpa därifrån.. och de var jättegott, det var större bitar än på sushibiten och så var de lite annat i... makirullar med röktlax, brieost och purjolök... gooo blandning faktiskt:) så man blev himla mätt när dem var så stora. Alaska hette dem makirullarna :)

så pluggade vi på hela kvällen, skrattade och gormade.. gu så trött man var sen :) men de var trevligt ändå! och vi fick vår uppgift gjort framför allt :)

idag ska jag bara ta det lugnt och greja på hemma, pyssla lite och städa kanske..

jo jag köpte ju ett par skor i luleå också. såhär ser dem ut :) sköna mysvinter skor..


nä nu ska jag greja på.. vi höres.

Ciao.










Huset.

09-10-28,

Idag tog jag en snabbsväng till luleå.. jag tänkte att jag far ändå så det fick bli så... Jag hittade två klänningar :) en blå och en svart siden klänning från Gina! jättesnygg faktiskt, och lite stiligare än den blå. den blå var som av vanligt bomullstyg men ändå snygg färg :) sen hitta jag ett par vinterskor från dinsko.. lite smink och örhängen som vanligt. hehe lyckas alltid köpa örhängen..
   Dem både är snyggare på såklart än på bild men då ser ni ungefär.

så de tog typ 2 timmar bara så hade jag handlat en del, så det var ju iofs snabbt gjort :)
sen for jag på biltema och bytte ett par torkarblad som vi ska ha till bilen, vi hade köpt ett par för långa sist hehe.

och darlingen fick sin tröja han hade beställt, en vit chelsea tröja, riktigt fin faktiskt! Min sötnos.


sen var man hemma då darlingen var hemma från jobbet, och så for vi och handlade lite på ica..

efter middagen for vi till vårat hus och gick in med nyckeln alldeles själva :) vi skulle kolla om dem hade städat ordentligt där inne och det hade dem gjort :) så himla mysigt det var att vrida om nyckeln tillsammans.. hela huset var mörkt och som tur var fanns de kvar en del lampor ändå, så vi kunde se hehe... så himla spännande, och allt var så tomt och stort, och rummen blev ju extra stora nu när de inte var några grejor :) superglaaaa...
vi gick runt i varje rum igen och spekulerade hur vi kunde göra och man blev ju inte alls sprallig hehe JO.
vill vill vill börja NU. men det är ju bara 5 dagar kvar nu..... shit :) overkligt men så grymt bra känsla man har i det där huset!! :)

Sen for vi förbi Adams föräldrar och lämnade värmeljus som vi köpt åt dem på Ikea :) och så fick vi massa pärmar av dem som vi kan ha till huset. för just nu har vi papper överallt känns det som.. och de ska bli ordning och reda i huset :) så det var perfekt...wiiii

snart är det gonatt, lite the o macka först :)ciao.

Nya idéer.

09-10-27,

Idag hade vi skoldag en lektion bara.. vi skulle berätta om vårat utvecklingsarbete med barnen och se om man är inne på rätt spår och om man kan göra på fler sätt..
Jag tyckte de gick bra och vi var inne på bra spår samt att vi en del nya idéer också, är som bra att lyssna på de andra också och kanske snappa upp nått förslag som kan va bra :)  
så man fick en hel del idéer som vi också kan göra med våra barn, ska bli spännande.
så samtidigt längtar man ju till praktiken igen som är på måndag så man kan börja med dem planer man har, men samtidigt är det skönt med skolvecka också..

nu har jag sovit middag med älsklingen, så skönt det var hehe...

sen ska vi laga vanlig hederlig husmanskost idag, korv och mjölkstuvade makaroner :) det ska bli gott! vi har som en vana att alltid göra god lyxig mat så man glömmer bort dem små enkla rätterna som också faktiskt ÄR goda :)

vill fara till luleå en sväng och shoppa lite men vet inte vem jag ska få med mig... eller om man far en sväng själv men det är ju inte lika roligt.. får se hur man gör, det är antingen imorgon eller på fredag jag kan åka, skola har vi på torsdag...

På torsdag öppnar gallerian i Boden :) ska försöka hinna dit en kortsväng efter skolan, bara för att se hur det ser ut, det ser faktiskt snyggt ut utifrån :) Galleria Enter kommer den heta..  lite flummigt namn tycker jag men men, är ju innehållet som räknas ;) en skoaffär ska ju komma dit, wiiiiiiihooo... och sen i mars kommer H&M :)

nu slappa lite mer... och läsa lite litteratur... ciao.














Fattiga.

09-10-26,

ja nu är vi fattiga, hehe har varit på banken och dem har nu dragit så vi har fått lånekostnad för hela huset. jag har även hämtat en pärm idag hos vår säljarens dotter för att de som ska göra badrummet ska kolla lite rör och sådär.. och då fick jag även en nyckel till huset :) åhå.... hihi, dem håller på städa där nu så på onsdag ska vi dit och kika så att dem har gjort fint, sen är huset i princip vårt. fast vi ska vänta till på måndag den 2a ändå innan vi går in i huset själva och inser att allt det är vårat :) ska bli ett spännande ögonblick...

men trots allt detta lån så blir det inte mycket i boende kostnad i detta hus alltså, helt sjukt bra :) och med denna ränta som är nu så kommer det inte bli mycket, vi tog verkligen i och sa att han skulle dra 2100 kr var per månad och då kommer vi ha pengar över på det kontot, så egentligen kostar det vi betalar på lånet bara ca 1300 kr var, det är ju ingenting :) o sen driftkostnader på de.. men ändå, nästan billigare än vår lgh juh :) så grymt bra...

ja gud vad papper vi får hela tiden från banken, måste ha pärmar, vi ska ha ordning i huset har jag sagt så :) nu kommer vi ju kunna ha ett litet rum till kontor med datorerna m.m. så då ska de vara ordning :) blir skönt det! ATT HA PLATS TILL ALLTING :)

sen har vi handlat lax på ica idag, mums.. så det fick bli det till middag :)

usch annars så är jag mest trött, vi ska se grannfejden sen blir det bums i säng!!

fasen också att man ska behöva undra vad som händer, är ju påfrestande som tusan, men jag ska ta reda på det snart, det tär ju på en...min kropp är alltbra konstig ibland... verkligen... morr... men det är tur jag har min älskling som förstår och stöttar mig och försöker hjälpa men ibland går det ju inte alltid, som nu.. men han e så fin!

ciao.



Ikea trippen.

09-10-25,

åh löning på det... såg det precis innan vi for att jag hade fått lön :) yey!

ja, vi for ju en tripp igår till IKEA, himla roligt och kika alla rum och få massa med inspiration.
så vi hann spana in lite man skulle kunna tänka sig ha till huset sen, för vi kommer ju åka en tripp senare i november o handla allt stort, eller så ber vi dem köra hem allt åt oss, vi får se!
vi köpte iaf lite småsaker, här e lite av det :)
     

Blockljus på svart fat, sen lite svarta runda underlägg och värmeljus går alltid åt :) sen köpte jag som en kudde med en hård yta där man kan ha i famnen och ställa typ minidatorn på eller så om man sitter i soffan. sen lite lådor för förvaring. orkade inte fota allt men de var en del av små krafset :)

sen titta vi på tvättställ, skåp m.m. där hitta vi ganska bra. men soffa och säng ska vi nog köpa på nått annat ställe :) vill ha en svartgrå soffa som e stor och kanske som en hörnsoffa... kanske nått sånt här:

men men det är en senare fråga :)

det var iaf kul och kika på allting där, man får mycket inspiration!

nu måste ja äta lite frukost, hungrig..

Fredagsmys.

09-10-23,

Yey, fredag :) och vi har haft halva praktiken nu!

vi fick sluta halv ett idag så himla skönt.. det var iofs bara 5 barn idag så de var himla lugnt, och vi var 4 pedagoger :) så typ en var.. hehe.. men det är ju bara nu för att jag o Helen är där också så blir det ju mycket pedagoger :)

så jag har handlat kött och lite sånt till middag, jag ska göra gratäng, det var jättelängesen vi åt det... och rostas kött med nån sås :) mumma! Adam har eftermiddag så han kommer hem kring 18. så han har en tolvtimmars dag idag... skönt att det bara är ibland!

börjar bli riktigt hungrig nu.. det kurrar..

det blir och se idol ikväll och mysa på med nån film också..

Ibland får jag sånna här stunder då jag saknar mormor som tusan... körde bil idag och stannade vid rödljusen och tittade upp mot hennes gamla lägenhet i stan, där lyste det nu.. någon annan som flyttat in... då fick jag en stark känsla av saknad... hon var alltid så mysig och gullig och snäll mormor! har alltid sett upp till mormor. men nu är hon ju med morfar så hon har det ju bra. Men du är saknad Alli...

nu ska ja laga mat. ciao.

Snart helg.

09-10-22,

Det ska bli så skönt med helg... verkligen! när vi slutar imorgon har vi gjort halva praktiken KLÄRT. så till veckan är det skolvecka på LTU men tack och lov så har vi bara 2 dagar skola... så jag ska börja träna igen på MÅNDAG har jag bestämt... kan inte hålla på såhär... usch mår inte bra av att inte träna lite iaf, jag tänker så dåligt när man inte tränar... konstigt det där. Tränar ja inte så kan jag trycka i mig vad som helst och inte ids tänka på vad man äter, men tyvärr det blir ju konsekvenser av det också... men tränar jag så tänker jag genast på vad jag äter.. MEN det är ju dåå man KAN äta lite onyttigt just för att man har tränat... hummm?!
äsch ska ta tag i det där igen nu på måndag, nu har man mera tid också :) praktiken gör en helt slut så de är tungt på kvällarna att komma sig för o träna.. då kommer hellre lat masken fram! :P

Jag har börjat se Ghost whisperer, vet inte om ja skrivit om det.. ?! kanske :) men det är bra iaf, tack Marregumman. ska se ett avsnitt snart faktiskt... är som lättsamt, men ändå väldigt känslosamt med alla söta par som har förlorat sin andra hälft m.m. Det är då man får sånna där tankeställare som att, man ska vara så glad över det man har i livet :)

Usch måste spotta ut det här Jenka tugget jag haft nu ett bra tag, hehe... trött i käken..

11 dagar kvar tills allting e vårt... tills ett hus är mitt och Adams.... :) oj vilken lycklig känsla jag fick i kroppen, så underbart det känns...

annars så går dagarna rätt fort men samtidigt sakta när man funderar och tänker hur och vad som kommer hända... men den som lever får se :)

LÄNGTAR TILL SÖNDAG, IKEA TRIPP PÅ G :)

Vad ska ni alla göra i helgen då? :)

ciao.

Tiden går.

09-10-20,

Tisdag idag... det blev att kliva upp tidigt idag för vi började sju på förskolan.. nog är man goda trött på morgonen då. hehe, är man iofs alltid känns de som :) men de är faktitkst skönare att börja tidigare så man får komma hem kring tre. i måndags började vi halv nio och då var vi inte hemma förrän halv fem..

imorrn börjar vi 08.00..

idag har vi gjort klart våran dockteater som vi ska ha för barnen på torsdag. den blev jättebra, ska fota så ni får se hur söta våra små ugglor blev. och så gjorde vi en skog i en banan kartong :)

Nedräkningen är nu på 13 dagar kvar.... :)

annars så ska det bli himla skönt att vara ledig i helgen som kommer.. då ska vi på IKEA på söndagen med mina föräldrar, för dem skulle handla nått där också, så vi samåker med dem... jag längtar redan, för de finns så himla mycket man vill ha och nu när vi kommer ha hus så kommer man ju vilja köpa ännu mer, åååh.. men vi ska spana in läget nu först och handla små saker så ska vi fara en sväng sen i slutet av november precis innan vi ska flytta in och köpa de större sakerna :) i love ikea! :)

nä nu ska jag laga lite mat, det blir kycklingwook idag :) mums!!

ha de bra alla. ciao.



Fredagsmys.

09-10-16,

Så skönt med fredag, dock känns de inte riktigt som helg eftersom man ska jobba men nån stund över har man ju alltid så. Vi fick sluta halv ett idag från praktiken så de var skönt, så himla trött man varit idag.

Marre: Jo, nog är det någon här och var som kan små bråka men det är inte mycket av det faktiskt. när dem är såhär små så bråkar dem inte så mycket utan om någon tar av någon annan deras leksak så äre antingen gråt, tjut eller jahapp det var okej :) hehe.. så de löser sig ganska fort sånna saker.. dem e himla lugna och söta.
en kille har väldigt mycket energi och grejar på och far överallt men det e bara o slänga ett extra öga på han då.

Vi ska strax iväg till luleå en sväng för att kika på kakel och klinkers och sånt till huset. se vad priser ligger på i luleå jämfört med boden. man vill ju bara börja när man kollar på sånt där... men som sagt, nedräkning har börjat :) 17 dagar kvar...

ikväll blir det lugnt och skönt med fredagsmys... blir säkert idol, kanske någon film :)

Annars så längtar jag faktiskt till imorron, först jobba sen ska vi åka med brorsan till luleå för att se
PABLO FRANSISCO :) det ska bli riktigt kul! När jag och Adam var utomlands i Tunisien så hade brorsan bokat dem biljetterna åt honom och åt oss, så himla gulligt... han vet ju att jag gillar Pablo! så imorrn ska vi se han, kuuuuul... :)


Ciao.

Vill ha.

09-10-14,

Ja, en fotobok!

Såg på Magdas sida att hon hade skrivit om Fujis erbjudande om en fotobok! Om man går in på deras hemsida så kan man registrera sig där för att just nu få en gratis fotobok om man har en blogg! Den kostar annars kring 350 kronor så det är en bra deal :) Jag har tänkt antingen göra en fotobok med kort på mig och Adam, eller att jag gör fotoboken till någon nära som present, det får vi se närmare. Skyndade mig in och skickade in ansökan iallafall, så får hoppas det går an :) JO du behöver endast skriva 100 ord på din blogg om detta erbjudande så har du chansen! Gå in ni också, erbjudandet gäller endast till 15 oktober, så skynda er!
Foton är ju bland det roligaste som finns, det är en väldigt stor hobby för mig så jag hoppas verkligen ni också vill ta vara på era kort och sätta dem i en fin fotobok :)

http://www.fujidirekt.se/blogga/
Ha det bra alla.

Så små och söta.

09-10-14,

Idag var Helen hemma med sjukt barn, så jag var själv på förskolan... men det gick bara fint :) vi var ute i skogen med barnen och sen la jag pussel med en pojke och en flicka.. har även degat, rullat boll, byggt klossar, bytt blöja, ätit mat med barnen, hämtat en pojke efter han sovit och suttit med honom i mitt knä... så underbart söt.. och när han var sådär trött efter vilan och satt med sin filt... ojoj, snacka om att man längtar.. :)

jag hoppas verkligen det blir som man vill snart, det vore så underbart härligt, men man vågar ju inte hoppas på något. men tack Lisa gumman igår för att du frågade hur ja mådde och sådär, uppskattade det jättemycket... det värmde i hjärtat.... Så skönt att kunna prata lite runt det så att du också förstår om man är som man är ibland i skolan o så :) men nu är det bara att se framåt och ta det som det kommer...

Jag gjorde aldrig utvecklingsarbetet idag på förskolan utan ska göra de imorron när Helen är med så vi kan spela in och dokumentera med foton, ska bli roligt.

det har även varit rörmockare i vårat blivande hus och kikade angående toaletten och de kommer nog gå bra att lösa det här, men vi får se när dem kommer med pris vad de kan bli, imorron ska även quadro dit så vi får se då.. bra o höra med lite olika :) har nedräkning nu, 19 dagar kvar tills vi får nycklarna :) ÅÅÅÅÅHHH!!

sen har jag bara tagit det lugnt... försökt skriva lite på mitt arbete som ska in på söndag..

snart ska ja krypa ner, ska bara göra darlingens mackor till imorron, så han slipper göra de senare när han kommer hem, det är så kul för jag brukar alltid lägga dit en liten lapp också. dem gångerna jag gör hans mackor, så han får sig ett litet morgon meddelande :) får se vad jag ska skriva idag då :)

Min älskling, du är så fin..

Ciao.













Måndag igen då.

09-10-12,

Jadu helgen har ju gått så himla snabbt...

I lördags så promenerade jag o Adam en sväng ute, men de blåste rätt mycket ett tag sen blev det rätt skönt ändå i solen :) sen så städade vi litegrann o tog det lugnt...

sen for han iväg till Palo med Kribbs för att se sverige danmark och jag väntade på att Frida skulle kika förbi, och när hon kom så satt vi och surrade och åt västerbottenspaj med räkor o vindruvor. massa gott :) vi spelade massa låtar och surrade på om allt som hänt. jag tyckte nyss det var då vi satt och drack vin sist och surrade men vi kom fram till att de var ändå 5 veckor sen.. ah tiden flyger iväg alltså... som bara den..

ja och jag hade surrat med Marre på dan där innan Frida kom och jag håller med Marre, saknar våra mysiga tjejkvällar eller då du bara kunde komma över och se nån film och surra... i mjukis kläder :)hehe, härlit..
men som sagt, vi ses ju om 1,5 år... kanske går fort det med? eller? njaaa.... låter grymt länge iaf..
saknar dig massor.

sen iaf så for jag och Frida till hennes syster där de var lite fest och surrade med lite folk där :) var trevligt ändå! sen blev de Bränna och de var ju det enda som var öppet så de var en HEL DEL folk... och de var aplång kö när vi kom men jag lyckades snacka mig in med Arnqvist :) thanks again..

var en kul kväll med massa skratt :)

men de var mindre kul på söndagen som vanligt. haha.. men så är det juh :)
det är som vanligt då man säger att man inte ska dricka nå mer, ha ha.. man lär sig aldrig, men nu var de jobbigare än vanligt med magen, hua.. i hate it. men thats life..

så söndag blev inte mycket knop på, for till Heden för middag, var trevlig iaf.
såg hur pappa hade gjort i ena rummet dem håller på renovera, nya tapeter och nytt golv samt målat lister o sånt. mycket fint :) åh man vill ju bara börja med huset då juuuuh...

MÅNDAG då...
Praktiken har börjat idag... så nu ska vi vara där i 2 veckor. det var jobbigt att kliva upp klockan 06.00, fy fan.. och särskilt när Adam går upp 05.10 också så att man vaknar , och ja har ju inte det lättaste att somna in, så det var lite jobbigt men dagen gick iaf... :)

sen har jag och darling spelat 8bitars, ha ha... helt sjukt så galen man kan bli på det spelet alltså...
blev så frustrerad på en bana och låg efter så jag fick panik och börja gapa och nästan börja gråta och humpa dosan :) ha ha, så det kan gå... fast såklart skrattade jag samtidigt :) hehe Adam höll på skratta ihjäl sig, det måste du skriva i bloggen säger han, ha ha... ja man kan ju bli knäpp och så galen på mindre!! men har man speldjävulen i sig så, sitter den fan fast där :)

nåja de var lite från de senaste....

lyssnar på lene marlin, de var länge sen... tycker om dem låtarna, så mysiga.

ciao. ha de bra alla. :)

Freeeedag.

09-10-09,

Idag har jag klivit upp tidigt, halv åtta för att åka med Lisa till Helen och plugga! vi satt alla tre med våra bärbara datorer i soffan o skrev o skrev.. det gick himla bra ändå! fick skrivet 3 dator skrivna sidor.. och tyvärr får man bara ha 3 sidor och jag har en fråga kvar, så ja vette fasen hur ja ska lyckas med detta...
skönt o surra ut lite också gumman! det är så lite som behövs ibland :)

sen kring tre så åkte jag o handlade lite till fredags myset :) sen så kom ja hem till darling och vi vilade ett tag, så himla skönt.. sen har vi gjort lax middag med pommes :) gott som tusan... och sen har vi spelat lite tv spel hehe! så himla kul , man blir som besatt.. hehe som darling sa " det är 2009 och vi sitter och spelar 8bitars"... hehe!

nu ska vi se lite idol, sen blir det film tajm!

så skönt med ledig helg.. och att man får sovmorron imorgon! :)

Ha ett trevligt Fredagsmys alla :)

Trött o pluggeri.

09-10-08,

Idag hade vi bild på skolan, då skulle vi göra en presentation i form av en serie på datorn och presenterade ett kapitel i boken.. var kul o testa de programmet :)
sen så for vi hem till Boden och satt hos Lisa ett tag och pluggade.. man kom ju igång lite iallafall med tankevärksamheten så de var ju bra! men har känt mig helt trött o låg hela dan... usch usch..

tills vi kom vi till vårt hus :) vi var dit idag med en firma som skulle kolla hur de skulle kunna göras med vårat kommande badrum i huset... men fan, de kommer ju kosta multum.. men samtidigt är det ju jobben med rören och avloppen o sånt där som firmorna får göra, så ska vi försöka göra det andra själv, men det drar ju ändå iväg... men ååååh det är så härligt när vi är i huset, man känner verkligen hur mycket man trivs redan :) det känns som hemma och så var tanten där, som att hon var på besök hos på nått sätt... :) ha ha... så himla skönt att man trivs och tycker det känns som ett hus man kommer trivas i eftersom vi gör de redan nu!
wiiiiiiii, ja längtar så himla mycket!!

det är bara 25 dagar kvar tills vi ÄGER huset och kan börja flytta in grejor :)

nä nu har jag och darlingen ätit Taco till middag, var jättegott..

men usch nu har jag ont i magen... mysko!!.... och ont lite överallt... inge kul!

nu ska jag slappa lite i soffan istället... vila magen..

ciao.


Regnat o snöat.

09-10-07,

Idag har det regnat som tusan när vi skulle till skolan.. det bara öste ner, inge kul väder alls..

sen hade vi litteratur seminarium, och det gick ändå bra, så skönt... man hade ju oroat sig i onödan! :) som vanligt hehe..

sen när vi kom tillbaka från skolan så hade det snöat, för vi mötte bilar med snö på taken :) så lite snö har vi fått idag ehhe.. men det är ju aldrig kul med slask så vi får hoppas bara snön håller sig :) men det tror jag ju inte eftersom det inte riktigt är så kallt ute ännu...
här e lite snö på vår bil Okken! :)
  

nä nu ska vi snart se en film! sen blire sängen..

ciao.

Spela gitarr.

09-10-06,

GRATTIS BRORSAN som blir 21 år idag!! vi ska fara dit till middag och äta där och sen fika lite tårta! blir trevligt, synd att inte andra brorsan och Johanna är med, men vi kan äta en tårtbit åt dem också hehe.... fast inte Adam, han gillar ju inte tårta av nån anledning, hehe :) för mycket grädde tror ja de är...´

varit på skolan, var aptrött i morse.. o så skickade Helen sms att hennes dotter måste till vårdcentralen så det var bara att ta min bil idag, men de gick fint :) ja o Lisa brummade iväg där... så vi hade musik idag, vi spelade Gitarr och sjöng.. hehe! rätt roliga pass det där, men det kändes ganska onödigt just idag eftersom man har en del att plugga... så nu ska jag inte bli långrandig här heller så ja hinner plugga..

men vi körde iaf en rock version av "Klappa händerna" idag jag Lisa och Ida, haha var fan kul... :)

annars så har ja ont i magen idag.... är väl den dumma veckan som kommer snart, vill inte!
faaaan....

nåja, thats life...

ciao.

Sovmorron.

09-10-05,

Sovmorgon idag.. skönt som tusan.. sov till 9 iaf :)

nu har jag duschat, ska strax äta frukost. sen blire att försöka hinna läsa lite tills vi ska åka till skolan. vi måste åka in lite tidigare och skriva ut en artikel vi ska ha läst också till på onsdag...

hm vad ska man ha för kläder idag? man är inte van det här vädret... när de börjar bli frost och kallt på morronen men på dan blir det plus grader... nu är det 5 plus grader.

usch känner mig stressad...

ciao.

Jobbat klart.

09-10-04,

Då har man jobbat klart för i helgen, skit helgen gick sjukt fort när man jobbar... har inte haft mycket tid över att göra nått på, igår när ja kom hem klockan nio, så såg jag o darlingen en film, en skräckis.. men den var inte alls bra, så de var lite sådär... men men... nog hann jag bli rädd iaf , ha ha :)
sen idag så har jag jobbat hela dagen, tills nu... och snart kommer Adam hem, han är hos Rikard.. då ska vi äta korvstroganoff igen, ehhe tycker vi äter de ofta.. men de är ju gott så!

jag kommer på att jag är dålig på att fota numera, måste ta tag i det där så man kan göra lite roligare blogg och ha med bilder, tycker alltid de gör mycket att ha bilder, blir som roligare då :) ska tänka på det!!

annars så har jag ont i halsen o hoppas att ja slipper bli riktigt sjuk...
har lite ont i magen också, så "peppar peppar".. jag har ju praktik framöver så jag vill inte missa det, så jag måste göra om det!! nej nej..

ska försöka komma igång med träningen igen efter allt med skolan har varit och vi börjar ha praktik, för vi har så mycket nu och jag har inte kommit mig för att träna, men jag behöver det verkligen!! kommer in i så dåligt tänk när ja inte tränar... som att man kan äta vad som helst o så.... blir inte bra i längden! :/

men de ska ändras :)

mindre än en månad nu tills vi har vårt HUS! :) *LÄNGTAR som en galning*

Ciao. hoppas alla haft en bra helg.

Fredagsmys.

09-10-02,

Jäklarns.. andra oktober! jaru, tiden flyger iväg..

det är ju bra i skolsyfte ändå, för då har man gått mer o mer :) o har mindre kvar..

idag är det självstudier o läsande som gäller.... ska hoppa in i duschen snart o fara en sväng till Helen så vi kan få ihop lite dokumentationer som vi gjort, och föra över lite bilder! :)
det tar nog inte så länge.. sen ska ja nog läsa lite mera, litteratur seminariet börjar närma sig...

sen blir det fredagsmys!! med älsklingen :) det blir som ju min helg det här, min lediga dag..
för sen jobbar jag ju lördag och söndag..

usch känner att jag har ont i halsen, inge kul... hoppas de går över snart, ska köpa halstabletter o sånt.

jo igår for jag o darling och kikade på lite kakel och hur man skulle kunna göra med vårat badrum vi ska renovera nere i huset :) och vi tog en bunt kataloger, de är så himla kul o kika i! ååååh, det kommer bli så snyggt. vitt kakel blir det nog iaf och mörkt golv :) längtar tills vi får börja greja! det kliar verkligen i fingrarna, helt galet mycket :)


nu blir de frulle :)
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0