www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lördag o ledig.

09-10-31,

Sista oktober idag... wiho, det betyder att det är 2 dagar kvar tills vi har HUSET :)
det är helt sjukt, så himla gla.. för på måndag får vi ju nycklarna och då ska pappa hyra ett släp åt oss där vi ska köra alla grejor från heden in i huset.. för vi har ju tur att få en del från mamma och pappa som det inte behöver o sådär, bland annat en skinngrupp som vi ska ha i källaren som vi alltid haft då man varit liten :) och så var det en 120 säng som jag haft när ja bott där, den ska vi ha i gästrummet :) och nån bokhylla... åååh.. vill börja NU.

Himla glad för er Maria och Magnus också som kunnat flytta in i lillhuset i helgen :) och det såg ju jättefint ut på bilderna, badrummet iaf... vill komma och kika på resten nån dag :) vore jättekul..

idag så har jag och darlingen tagit oss en promenad på morronen, fast jag har varit rätt dålig i magen, vet inte alls vad det är, vill inte bli sjuk, men nu så känns det lite bättre.. får hoppas det försvinner helt..

jag håller på färga håret nu igen, så det blir mörkbrunt/svart.. för de hade blivit helt ljust och slitet.. så får hoppas de blir någorlunda, hehe fan måste klippa mig typ nu också..

jag e som lite sprallig idag... :) berättar mer imorron!!!

ciao.
Kommentarer
Postat av: Marielle

Hej gumman! Hoppas du far superroligt ikvall. Halsa alla fran mig!!!!!! :) Hoppas du inte far na jobbigt med magen :( Men later som om det blev battre puss!!! Jag steg upp 8.. haha pa en lordag.. kunde verkligen inte sova alls! Langtar till min fest ikvall! Love you

2009-10-31 @ 14:33:19
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Marielle

Jag vet exakt vad du menar.. nar man verkligen borjar tanka pa dig/er och saknar er sotnosar fran Boden sa gor det sa ont att veta att man inte kan bara traffas upp...det varker i lilla hjartat, irriterande ibland men "that's life". Ar sa himla glad over att vi alla ar sa duktiga pa att blogga och vi verkligen ser till att vi haller kontakten med varandra!!! Puss gumman

2009-10-31 @ 14:37:34
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!