www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Måndag igen då.

09-10-12,

Jadu helgen har ju gått så himla snabbt...

I lördags så promenerade jag o Adam en sväng ute, men de blåste rätt mycket ett tag sen blev det rätt skönt ändå i solen :) sen så städade vi litegrann o tog det lugnt...

sen for han iväg till Palo med Kribbs för att se sverige danmark och jag väntade på att Frida skulle kika förbi, och när hon kom så satt vi och surrade och åt västerbottenspaj med räkor o vindruvor. massa gott :) vi spelade massa låtar och surrade på om allt som hänt. jag tyckte nyss det var då vi satt och drack vin sist och surrade men vi kom fram till att de var ändå 5 veckor sen.. ah tiden flyger iväg alltså... som bara den..

ja och jag hade surrat med Marre på dan där innan Frida kom och jag håller med Marre, saknar våra mysiga tjejkvällar eller då du bara kunde komma över och se nån film och surra... i mjukis kläder :)hehe, härlit..
men som sagt, vi ses ju om 1,5 år... kanske går fort det med? eller? njaaa.... låter grymt länge iaf..
saknar dig massor.

sen iaf så for jag och Frida till hennes syster där de var lite fest och surrade med lite folk där :) var trevligt ändå! sen blev de Bränna och de var ju det enda som var öppet så de var en HEL DEL folk... och de var aplång kö när vi kom men jag lyckades snacka mig in med Arnqvist :) thanks again..

var en kul kväll med massa skratt :)

men de var mindre kul på söndagen som vanligt. haha.. men så är det juh :)
det är som vanligt då man säger att man inte ska dricka nå mer, ha ha.. man lär sig aldrig, men nu var de jobbigare än vanligt med magen, hua.. i hate it. men thats life..

så söndag blev inte mycket knop på, for till Heden för middag, var trevlig iaf.
såg hur pappa hade gjort i ena rummet dem håller på renovera, nya tapeter och nytt golv samt målat lister o sånt. mycket fint :) åh man vill ju bara börja med huset då juuuuh...

MÅNDAG då...
Praktiken har börjat idag... så nu ska vi vara där i 2 veckor. det var jobbigt att kliva upp klockan 06.00, fy fan.. och särskilt när Adam går upp 05.10 också så att man vaknar , och ja har ju inte det lättaste att somna in, så det var lite jobbigt men dagen gick iaf... :)

sen har jag och darling spelat 8bitars, ha ha... helt sjukt så galen man kan bli på det spelet alltså...
blev så frustrerad på en bana och låg efter så jag fick panik och börja gapa och nästan börja gråta och humpa dosan :) ha ha, så det kan gå... fast såklart skrattade jag samtidigt :) hehe Adam höll på skratta ihjäl sig, det måste du skriva i bloggen säger han, ha ha... ja man kan ju bli knäpp och så galen på mindre!! men har man speldjävulen i sig så, sitter den fan fast där :)

nåja de var lite från de senaste....

lyssnar på lene marlin, de var länge sen... tycker om dem låtarna, så mysiga.

ciao. ha de bra alla. :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!