www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Så små och söta.

09-10-14,

Idag var Helen hemma med sjukt barn, så jag var själv på förskolan... men det gick bara fint :) vi var ute i skogen med barnen och sen la jag pussel med en pojke och en flicka.. har även degat, rullat boll, byggt klossar, bytt blöja, ätit mat med barnen, hämtat en pojke efter han sovit och suttit med honom i mitt knä... så underbart söt.. och när han var sådär trött efter vilan och satt med sin filt... ojoj, snacka om att man längtar.. :)

jag hoppas verkligen det blir som man vill snart, det vore så underbart härligt, men man vågar ju inte hoppas på något. men tack Lisa gumman igår för att du frågade hur ja mådde och sådär, uppskattade det jättemycket... det värmde i hjärtat.... Så skönt att kunna prata lite runt det så att du också förstår om man är som man är ibland i skolan o så :) men nu är det bara att se framåt och ta det som det kommer...

Jag gjorde aldrig utvecklingsarbetet idag på förskolan utan ska göra de imorron när Helen är med så vi kan spela in och dokumentera med foton, ska bli roligt.

det har även varit rörmockare i vårat blivande hus och kikade angående toaletten och de kommer nog gå bra att lösa det här, men vi får se när dem kommer med pris vad de kan bli, imorron ska även quadro dit så vi får se då.. bra o höra med lite olika :) har nedräkning nu, 19 dagar kvar tills vi får nycklarna :) ÅÅÅÅÅHHH!!

sen har jag bara tagit det lugnt... försökt skriva lite på mitt arbete som ska in på söndag..

snart ska ja krypa ner, ska bara göra darlingens mackor till imorron, så han slipper göra de senare när han kommer hem, det är så kul för jag brukar alltid lägga dit en liten lapp också. dem gångerna jag gör hans mackor, så han får sig ett litet morgon meddelande :) får se vad jag ska skriva idag då :)

Min älskling, du är så fin..

Ciao.













Kommentarer
Postat av: Marielle

Hej gumman! Ah va mysigt och jobba med barn! Verkligen. ar det aldrig nara som ar brakiga eller stokiga.. eller ar alla gudomligt snalla?? :) Maste vara himla kul i alla fall!!!! Nu ar det sangen! Puss gumman

2009-10-16 @ 06:01:04
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!