www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tiden går.

09-10-20,

Tisdag idag... det blev att kliva upp tidigt idag för vi började sju på förskolan.. nog är man goda trött på morgonen då. hehe, är man iofs alltid känns de som :) men de är faktitkst skönare att börja tidigare så man får komma hem kring tre. i måndags började vi halv nio och då var vi inte hemma förrän halv fem..

imorrn börjar vi 08.00..

idag har vi gjort klart våran dockteater som vi ska ha för barnen på torsdag. den blev jättebra, ska fota så ni får se hur söta våra små ugglor blev. och så gjorde vi en skog i en banan kartong :)

Nedräkningen är nu på 13 dagar kvar.... :)

annars så ska det bli himla skönt att vara ledig i helgen som kommer.. då ska vi på IKEA på söndagen med mina föräldrar, för dem skulle handla nått där också, så vi samåker med dem... jag längtar redan, för de finns så himla mycket man vill ha och nu när vi kommer ha hus så kommer man ju vilja köpa ännu mer, åååh.. men vi ska spana in läget nu först och handla små saker så ska vi fara en sväng sen i slutet av november precis innan vi ska flytta in och köpa de större sakerna :) i love ikea! :)

nä nu ska jag laga lite mat, det blir kycklingwook idag :) mums!!

ha de bra alla. ciao.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!