www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Halvsjuk, eller sjuk?

09-09-09,

Inatt sov jag inte så överdrivet bra nej.. har hostat pga att det har retat i halsen nå så jävulskt. det är fasen de värsta som finns, att de känns som sandpapper hela tiden o antingen måste man dricka nått hela tiden eller käka halstabletter hela tiden, men de är inte så kul när man sover. så kass sömn..

sen upp och fara till Helen.. vi gjorde lite på en uppgift som vi har till imorron, jag antar att ja e klar nu, det får bli som det blir.. synd att den var så tråkig bara... ajja ska renskriva den senare. kom hem från Helen kring två och då la jag mig o sov. det behövdes verkligen! huvva inte pigg idag... snorar, ont i halsen, seg som tusan i kroppen.

nu ska ja snart åka in på Specsavers o träffa mamma o pappa som skulle dit, för lite smakråd med glasögonen. jag kommer ju inte ha glasögon hela tiden utan det är ju bara när jag ska läsa eller se tv o sådär.. jag har ju trots allt inte så dålig syn utan de är ju mest för att göra texter liiiiiite skarpare ibland. kan va bra i skolan!

sen blir det hem igen, färga mitt hår som jag har lekt med en hel del, just nu ser jag ut som en jag vet inte vad...
har blekt slingor i håret och de vart ganska mycket, så snart ska jag färga över dem till ljusbrunt och sen mitt andra svart, om de blir som jag vill, kommer det bli SKITSNYGGT. annars blir jag lessen..

oojojoo, jaaaaa jag o darling är lite spända nu!!! vi får se vi får se :)
så himla glad på den fronten men annars är jag rätt less på det mesta faktiskt!!

ciao.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!