www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Husägare.

09-09-20,

tycker helgen har gått för fort.. verkligen fort...

idag har jag o darlingen tagit oss en promenad kring vårat kommande område :) adam var så söt så han visade vart de fanns lekplatser och sånt där han vuxit upp... han vet ju att jag tycker sånt e viktigt framöver :)

jooo vi har köpt HUS by the way för er som inte visste om det :) så himla glad jag är!! känns så fruktansvärt bra så jag vill bara flytta in på en gång, men allt har gått så fort så de kommer gå fort tills vi ska flytta in också :) så därikring november ska vi renovera ett badrum och sen i december äre nog dags att flytta in men heeeela november ska vi köra grejor och kanske lägga nått golv också.... ska bli så sjukt spännande :) *lycklig*

det ska bli så enormt spännande att skapa ett hem som känns hemtrevligt och mysigt med sin livs kärlek!!

det här har vi väntat på länge och vi har tittat på många hus och vi har även budat på ett hus som vi inte fick, så det var lite tungt faktiskt, men vi tog nya tag och tillslut så fann vi det :) vårat lilla mys hus med källare, bastu, öppenspis, lagomt med rum... vårat hus helt enkelt :) wiiiiiiiiii...

så nu äre mycket funderingar på vad man kan göra och kolla priser och sånt :) men jag ser verkligen fram emot allting sånt!

SÅ NU E VI HUSÄGARE! känns grymt stort.

nu ska vi fortsätta se på tv, en serie som går. :)

ha de gött. ciao.



Kommentarer
Postat av: Marielle

Jag ar sa himlans glad for er skull!!! Superduperjatteglad! Du later sa himla lycklig varje gang jag pratar med dig, lite lyckligare varje gang ocksa! Det sa det ska vara! :) Puss gumman o lycka till med allt husplanerandes! Nu har ni bara roliga grejor att se fram emot!

2009-09-21 @ 14:34:06
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!