www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Självstudier med the o halstabletter.

09-09-08,

Mmmm jag har inte sovit speciellt bra inatt, legat o hostat och känt hur halsen irriterar, fan för att ha ont i halsen. inge roligt alls. särskilt inte när jag sover nog dåligt i vanliga fall. morr!

nu har jag suttit o pluggat 2 timmar och druckit the med halstabletter i. jag hoppas det hjälper. det måste göra det, för jag måste kunna få sova tack. och så har jag ätit tunnbröd mackor, var nog första gången vi köpte hem det igår, så himla gott.

men jag blir inte klok på detta kapitel, usch de var inte ett roligt ett. Guds läroplan.. mm jag som verkligen gillar religion o historia o sånt.. blä, men men kanske står ut ändå, är ju inte så stor uppgift trots allt.

jag längtar iaf massor till senare idag, ska bli spännande..... :)

ciao.
Kommentarer
Postat av: Marielle

Aha vad hander senare idag???? NYFIKEN SOM EN STRUT! Haha... usch och fy for ont i halsen. Det ar inte roligt! Fick en miniforkylning for drygt en manad sen men sen hade jag rethosta 3 veckor efter det.. skitirriterande.. det har antligen borjat slappa nu!!!!! Hoppas forkylningen gar over fort! Lat klurigt det dar kapitlet i boken.. hoppas det blir roligare snart :) KRAM

2009-09-09 @ 00:08:01
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!