www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Bra dag.

10-04-01,

Japp hittills har de varit det iaf! Jag har vaknat efter att ha sovit 8 timmar iaf, sen åkt o träna på stepin, kört crossen.. himla nice! orkade mer än ja trodde :) väntat på att darling ska komma hem, och under tiden har jag badat badkar och läst en bok som ja precis börjat på. himla skönt, låg och drömde mig bort tills när vi har bubbel jazucci i källaren framöver, gud så skönt de kommer vara. :)

sen drog vi iväg till luleå, först ett ärende som gick bra! sedan iväg på storheden för att kika på någon badrums lampa och på krauta.. och där hitta vi på rea till o med, 2 stycken lampor som vi ska ha ovanför en spegel som vi ska sätta upp. såhär såg dem ut.


Tror de blir superbra :) shoppade även på Krauta dessa haha. smakat dem?
sura bilar och salta bilar. har bara smakat dem salta ännu och dem e faktiskt goda :)



Sedan fick jag ett tips av Tessie om ett par skor som fanns på skokanonen, gladiator sandaler typ. för vi satt och prata om skor igår på jobbet. att jag älskar skor och vill verkligen ha skohyllor där alla skor syns :)
så jag letade fram mitt skokanonen presentkort och vi for dit. jaaaa dem var ju ganska så snygga och jaaaaa, jag var tvungen att köpa dem :) hihi du får slå mig Tessie men ja var tvungen, äsch de gör ju inget tycker då ja om man har samma :) riktigt nice!! här e dem..



så snyggt när de är olika färger på remmarna..

köpte även dessa skor, billiga som tusan, och dem får duga då man ba vill slänga in fötterna i ett par sneakers till sommaren.. kommer nog även köpa vita snyggare sedan närmare sommaren! fast vita blir också skitiga väldigt fort så nu fick de bli svarta..



Så nu har jag alltså köpt 3 par skor på typ en vecka, haha.. galet :) men jag älskar skor. det är bara så.

Så nu har vi de grejer vi behöver till badrummet, dvs spegel och lampor så snart ska dem fixas, ska be nån elkille komma och fixa upp allt, och då ska han få fixa kökslampa och några uttag också, gud så skönt det ska bli när det blir klart. längtar!!

sen har vi hyrt en film till ikväll också, Wallander- vålnaden, hoppas den e bra. wallander brukar ju va bra så.

nu ska jag kila iväg! men detta har varit en toppen dag helt enkelt, mycket lättare i sinnet nu. skönt!

myskväll på schemat alltså. tjoheeej.
Kommentarer
Postat av: magda

När du skriver så i gåtor så kan man lätt fara iväg o undra vad du gjort idag. Bra att det gick bra iaf. Ses på lördag på jobbet:)

2010-04-01 @ 22:05:55
URL: http://magdalenaledin.blogg.se/
Postat av: Marielle

SNYGGA skor :) :) :) Maste lagga ut ett par bilder pa mina skor som jag kopt!! YAAA! :) :) Hihi... skitsnygga lampor ocksa! Tror jag blir galet snyggt.. PUSS

2010-04-02 @ 00:09:30
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Tessi

Jag ska garanterat köpa dom=) kanske köper sneakersen oxå bara för att ge igen!=)

2010-04-02 @ 19:03:21
URL: http://tjassie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!