www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Det blir vad man gör det till.

10-04-17,

Det stämmer ju in på mycket... hehe tänkt som idag innan man skulle till jobbet och det hade varit soligt hela morronen, då tänkte man fasen också, hade ju velat vara ute i solen hela dagen... men vi gjorde en bra gärning på morron, vi skottade fram mer snö som kunde smälta på gatan o så, på tomten...  så tänkte jag att då hinner de smälta under dagen o så :) men icke det! hehe, det började toksnöa och blåsa och vara kallt hela dagen, TACK OCH LOV att jag jobbade :) var riktigt skönt att va inne o tjäna pengar då. hihi. men iaf på jobbet så vart man rätt rastlös där efter 18 men då drog Björn igång ica bingo och han gjorde brickor, haha.. himla roligt och fördriva tiden med :) sen tio i nio kommer ett helt lag av nått slag och handlar så det blir kööer, och sen när vi tror att vi ska få gå hem så kommer en tomte och ba, jaha stänger ni nu? vad e klockan? haha, Ellen ba, jaaaa sju över nio! jahaaa... hehe tomte! :)

nåja, imorron kommer jobb passet gå fortare genom att man börjar från morron och slutar kring middag, det är skönt det!

jag tycker jättesynd om Marre och hennes pappa just nu. dem hade ju bokat thailandresa med massa planer som skulle genomföras där, huvva! jobbigt som tusan kan jag tro, dumma vulkan! fatta hur mycket resor den har ställt till med, men ändå... man får tänka att det hade kunnat vara en värre naturkatastrof, för denna har väl inte dödat nå många ännu vad jag vet? utan de är ju mest i luften allting är... det hade ju kunnat va en tsunami eller nått, hade varit värre!! men men, får se hur länge man måste stå över med resor... börjar fundera om min och Adams resa till sommaren ens kommer bli av då? till utlandet.. men iofs vi har inte bokat den ännu, men vi ska juh..
vi får se vad dem säger...

nåja nu ska jag mumsa vidare på mina avocado med romröra!! hihi mumma :)

sen sussa gott..

gonatt.
Kommentarer
Postat av: Marielle

Hej soootis.. jag vet dumma dumma dumma vulkan! Tycker sa hiiimla synd om pappa och Rose som har planerat detta sen forra aret! Och sa jakla orattvist att vi kan aka utan problem. Sjalvklart ser jag ju fram emot tva veckor i Thailand med Ryan me guuu va dumt det kanns! Men jag ska forsoka njuta! Hihi Kram sotis

2010-04-18 @ 16:30:13
URL: http://marli,blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!