www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fredag-valborg.

10-04-30,

Ja tentan igår då.. jo den gick ganska bra faktiskt men som sagt, ju mer man diskuterar med alla vad man skulle ha skrivit osv ju mer förvirrad blir man juh :) hehe, så man får se helt enkelt.. tentan är rättad om 3 veckor..
då kommer dommen..

nåja efter det igår så for jag o darlingen på stan för att surra om vår faktura vi fått av ett byggföretag, för vissa saker tyckte vi inte stämde, så han ska kolla upp vissa saker men en av räkningarna (det var 5 stycken) tog han bort direkt, eftersom han hade glömt en sak han lovat under bygget, så där fick vi igen 4000 kronor! så det var ju inte några hundringar de handla om utan fasen 4000 kr! och jag hoppas på att vi får lite mer tillbaka innan vi betalar den..

idag är det fredag, yepp och jag ska jobba idag! Jag ska vara Magda idag :) i charken! får hoppas dagen går fort, men de var ju inte alltför långt pass så det ska nog gå bra. Längesen man var i charken dock, typ ett halvår eller nått haha..

ikväll blir det att fara till Mia i trångfors och sitta vid Majbrasan, den är ju inte så liten har jag allt sett :) hehe! det kommer bli bra! :) mysigt!

så nu ska jag byta om och snart fara ill jobbet... tjohej!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!