www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lördag och jobb.

10-04-03,

Japp ska strax iväg till jobbet, min vanliga tid denna dag är 10-30-19, och idag har jag 9.30-15.45. så det är lite mindre och så får jag sluta tidigare :) skönt faktiskt! så har man som kvällen fri också.
sen har jag min korta söndag så det blir jätteskönt! :)

igår var vi på påskmiddag i heden och träffade Johanna som kommit upp för o hälsa på. Hon bor ju fortfarande i Uppsala medans min bror flyttat hit nu för att göra slutpraktiken på sjuksköterska. och de var så kul och se hennes mage, den har då växt en hel del sen vi sågs i julas.. hihi! stooor var den :) mysigt såg det då ut och vara. vecka 26 är hon nu i. så det är mer än halva tiden nu. spännande! Så kul och bli faster till sommaren :)

Magda: jo jag vet, vissa saker kanske jag skriver lite tokigt eller inte fullt ut, men då får man vara lite nyfiken :) för allting vill jag inte skriva ut på bloggen heller, utan då väljer ja att skriva de ja vill om det.

Tessie: hehe jaa du får göra det, köpa sneakersen också.. mig sprollar det :) kommer ju ändå va fler än du o jag som har dem där skorna :P

Marre: jaaa du får lägga upp bilder på de skorna du har köpt, nyfiken juh :) i love shoooes.

nä nu ska jag gå och sminka mig lite. kände att jag klev upp i god tid, de e ju bra.

tjohej.
Kommentarer
Postat av: desiree !

Hej.

Mycket härlig blogg.

Kika hemskt gärna in hos mig, och lämna en kommentar. Om du gillar bloggen, varför inte följa den via bloglovin'? Ha en fortsatt trevlig dag.

Kramar :)

2010-04-03 @ 09:39:52
URL: http://desireejosephine.blogg.se/
Postat av: FERHAT - Studerar till sjuksköterska

Har frågestund på min blogg just nu. Skulle bli glad om du ställde en eller flera frågor. Du kan fråga om vad du vill och imorgon svarar jag på de.



Tack ska du ha! :)

2010-04-03 @ 09:59:55
URL: http://ferhat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!