www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Nu är det slut på veckan...

10-04-09,

... det är dags för FREDAGSMYYYYYYYYYYS! :)

Hade egentligen lektion idag 10-11.45 men jag orkade faktiskt inte fara på den. vi är ju 3 som pendlar tillsammans till luleå och de andra två skulle inte heller fara, plus att denna lärare inte är så bra på att förklara saker mer än det som står på hennes powerpointar. då har man ju inget extra att tillägga där , utan kan ju kolla power pointen själv sen! he blir lika bra de :) istället for jag o shoppade lite! haha... tänkte träffa upp Anna en sväng i luleå men hon hann aldrig in till stan innan jag skulle hem, för jag skulle bara en liten sväng. så vi får fika en annan dag!

shoppade några vanliga sånna där linnen från Gina som man alltid behöver :) har nämligen hål i några av mina. så det var på tiden o fixa nya. sen några vardagströjor, nice! en scarf, hårfärg, nagellack, och lite annat pyssel att dona på med. hihi. roligt :) och jag hade ju MASSA present kort så när jag hade handlat på H&M för 600 så efter hon dragit bort allt så sa hon, jaaaa 4,50:- haha... DET VAR BILLIGT :)

nu ska vi snart laga baconlindad fläskfilé fylld med vitlöksost och pommes till det. det är nog en av mina favoriter. grymt gott. sen blir det lugn kväll med massa mys. film o pussar ;)

hoppas alla har en bra fredag, för det har då jaaaag :)

ciao.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!