www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Så skönt i sooolen.

10-04-12,

Såååå skönt att sitta på altanen i soolen! det värmer ju faktiskt väldigt bra då man sitter still och bara ÄR :) glad att jag skottat fram den. dock behöver vi trädgårdsmöbler som man kan sitta i, nu fick det bli lite provosoriskt med min dator stol haha, men den är skönast :) orkar inte sitta på en tråkig köks stol eller nå.. hehe! och ett litet bord hitta jag i källaren där jag kunde ha lite vatten och pluggeriet. så satt jag där och läste, himla nice!! :)

haft skola idag innan detta :)

en bra föreläsning igen med Gunnar, han e så bra! så härlig alltså, lättsam rolig och verkligen KAN det han pratar om! Man hinner inte ens tänka på tiden när man har honom, man bara skriver o skriver :)

det gäller att plugga nu känner jag som sagt, men det ska jag göra också! ska plugga nått varje dag, så man har det fräscht i minnet hela tiden, och imorron ska vi plugga med gruppen på skolan innan vi börjar, kan vara bra att bolla med varandra också, få lite tankar. men sen gäller de att läsa själv och kunna koppla allt samman. men det ska nog gå bra! som sagt, lägger man energi på det så kommer de gå galaaaant!

annars då? joo fixat en grej till toan idag, uttaget som vi ska ha, så de är på g det också!

blir nog en kvälls prommis idag efter maten nångång, vore skönt o röra på sig!! :)

idag ska vi äta kycklingsallad, i love it.. och så är det behändigt att ha med sig som imorron när vi ska plugga, slippa värma maten och kunna äta den kall :) det ska bli så gott!

japp, nog om detta, nu ska jag läsa lite till, sen mat :)

tjingeling.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!