www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Trötter idag..

10-04-14,

Jaa, när ja skulle sova igår så gick det inte så bra.. usch låg och vred mig skit länge, och det är ju för att jag har problem med benen, asså det är nånting som heter Restless legs, att det kryper i benen och man måste typ röra dem, så när jag höll på somna så var ja ändå tvungen att röra benen, så det gick inte så bra att sova... kring tre somnade jag och skulle upp halv sju... :/ och skola hela dagen på det, huuua, är gooooode trött nu.... får hoppas man somnar som en klubbad säl inatt då!

men ja ska ta och gå in på apoteket och höra med dem vad man kan göra åt det, för de är ju inte bara i natt ja haft det utan de är ju rätt ofta! vilket kan vara PRETTY ENOYING! Lisa tipsa om linement, att de ska funka, har inte testat dock men de borde man göra. luktar så jäkulst bara. men luktar ändå fräscht.
nåja det ska ja göra nån dag...

så på morron i skolan var jag helt överpigg, helt alert och gla men sen efter lunch och då vi skulle plugga till tentan så kom övertröttheten och flamsandet kom igång, haha skrattar ju typ åt allt när jag e trött! :) så vi satt och skämta o gorma o garvade i vårt grupprum hahaha.. men de var skoj! skönt att kunna göra det också ibland, det behövs också :)

nä ikväll kommer de inte hända mycket, det blir soffläge kan ja säga, får se hur länge man orkar hålla sig vaken. tjingeling.

Hoppas på att va piggare imorron :)
Kommentarer
Postat av: Mia

Ja visst är det helt stört jobbigt att inte kunna sova fast man vill! Men strongt av dig att ändå far till skolan och plugga hela dagen.. du är duktig du =) Kram

2010-04-14 @ 21:55:12
URL: http://miaindia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!