www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Borta bra men hemma bäst.

10-08-27,

Ja nu e vi hemma igen! puh.. nu e man himla trött faktiskt, man känner av det i kroppen och mina ben är lite sega av allt sittande i bilen på vägen hem..

men gud så skönt och mysigt det har varit! första hotellet i Vilhelmina var ju rena lyxen! gud så mysigt och härligt, ville inte därifrån direkt! haha, låg i bubbelbadet och såg på tv på kvällen.. :) grymt skönt med egen bastu på rummet också , bara slå på när man ville! ååh.. :) och en grej på kvällen hade dem i rummet som man skulle få se.. var fint! ska inte avslöja om du ska dit Lisa, hihi.

sen vare trevligt i Lycksele också, åt på samma ställe som vi gjort för 2 år sedan men de var inte lika gott som sist men nästan :) vi gick på stan där och myste på! Jag lyckades hitta ett par skor och nå koftor :) älskar koftor till hösten! :)

tog även en lunch med Adams mammas syster och hennes karl som var där! Mycket trevligt :)

och sen sista trippen blev till Holmsund för lite koll på läskiga djur.. massor med ormar var det, giftiga och inte giftiga, stoooora och små... ödlor, en med blå tunga och så massa söta apor.. en mini, ja världens minsta apa, skitsöt var den, ville ta med den hem :) hihi! sen var ju spindlarna mindre söta... haha! uuusch..

Ja iaf, helgen aaa eller det känns som helg men de var ju faktiskt mitt i veckan, har varit toppenbra iaf!! riktigt mysigt med road trip :) det kommer vi göra om! lätt!

Nu blire snart sängen, ska bli så skönt o krypa ner i våran nya säng som vi endast sovit i en natt hittils :) den är så gudomligt skön! så nu kanske man får bort det onda i ryggen som jag fick av sängen i Lycksele, den var inte lika lyxig :)

Tjohej :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!