www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Kul med lite träffar.

10-08-20,

Jaa idag har varit en rolig dag :) om man bortser från att jag vaknade med världens halsont! min stackars darling har haft så och hostat så nu har jag fått lite ont i halsen, eller inte så lite... vred mig i plågor i morse så min darling var så söt och brummade iväg till apoteket och köpte halstabletter åt mig! :) tack hjärtat..
så dem har jag knaprat hela dagen, och snorig har jag varit och är... hoppas allt går över snart, inge kuuul..

nåja bortsett från det så har jag haft besök av Linda och hennes dotter Klara som nu är 8,5 månader gammal.. Hon har gått i min klass på luleå tekniska universitet och fick barn förra december så hon har pausat ett år, men himla kul o träffas! :) gu va stor hon blivit Klara, hihi! lillgumman! :)
och jag dååå, haha.. skulle baka en kladdkaka hade jag ju bestämt, för det är ju som alltid gott.. så när jag ska baka den så har jag ju inte alla ingredienser haha, så jag cyklar iväg järnet medans hon o Klara väntar hemma, haha.. bra där :)

sen så var jag så himla slut så jag tog mig en powernap innan middagen, var välbehövligt! :)

vi åt gosalladen från igår, mums med räksallad...

efter det begav jag mig till "Esa" hehe, Linnea... en gammal klasskompis eller egentligen barndomskompis, vi har gått samma klass från ettan och umgåtts supermycket då vi var små! himla trevligt :)
kul och träffa hennes barn också, stora dem var, 3 och 5,5 år :)

alltid trevligt och träffa de man inte alltid hinner träffa för att man har som sitt på sitt egna håll! :) men kul då man verkligen bokar in och träffas... får ske oftare :)

nu blire sängen för mig o söt! ska bara tvätta klart min jobb skjorta... hua jag har min jobbhelg i helgen.. redan? jo jag har haft 3 veckor betald semester nu och den är slut.. men tur att jag bara har varannan helg nu igen att jobba.. det är ju rätt lugnt :) behöver money så! :)

sov gott alla! :)

jag e kär i dig Adam! mitt hjärta :) (om du inte redan visst de, kanske anade? :P  )

tjohej.

Kommentarer
Postat av: Marre

Vad roligt med massa traffar.. hehe kul att traffa Esa! Tanker alltid pa var GBG resa nar jag tanker pa alla oss.. tanka va vi umgicks mycket forr i tiden.. det var tider da.. himlans vad man ar annorlunda nu :) skont o va "vuxen".. sa manga jobbiga tonarsbeymmer man hade!!! Haha! Puss gumman, hoppas jobbhelgen gar bra

2010-08-20 @ 23:35:30
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!