www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Onsdag.

10-08-11,

idag sov vi ut länge som vanligt, haha.. men vi har börja lägga oss så sent! vi kommer ju vända dygnet helt innan vi e klara, haha.. eller innan semestern är slut... nåja man får vända tillbaka sen :)

vi har städat idag, hjälpt till då Adams pappa kommit och kapat häcken vi har! den hade växt så sjukt mycket, så nu ser den faktiskt väldigt bra ut! ska ta ett kort imorron :) haha intressant men japp, fint blev det!
och vi pratade med den andra grannen och dem frågade om vi skulle ta ner våra träd på baksidan nått, och vi har ju funderat på det.. för dem hade knappt nå sol på deras bakgård genom att träden täcker så mycket.. och han kunde gladeligen hjälpa till att ta bort dem om vi ville, och det vill vi nog! vi får ju större tomt då också för dem är ju gigantiska :) så vi får se om de blir i år eller när.. men skönt o veta att dem e med och hjälper till att ta bort dem iaf... är nog ett himla projekt och fälla träd o hålla på..

sen har jag även bokat en klipp tid till mig imorron hos Frida! :) jag längtar, det ska bli så grymt skönt att bli av med mitt slitna hår! jag kan ju inte göra ett dugg med det nu som det är... det bara hänger och är så fult! det är verkligen på tiden, och jag ska höra om hon har nått bra tips!

sen for jag o Magda o handla till taco middag vi skulle ha med tjejerna.. Det blev sjukt gott med tacon!! åååh, jag fastna för guacemolen (stavas de så?) mums!! :)
Super kul att alla kom! vi blev ändå 6 pers :)  kram på er :)
Ååå även Jossans lilla Dylan  3 månader, kom med, gud så söt han är! helt underbart charmig! han log flera gånger och små surrade på.. ojoj! :) sötnos!

nu ska jag slappa på lite, himla trött nu faktiskt.. får se när darlingen kommer från Palo! då blire sängen..

spännande med håret imorron :) wiho!

Kram på er alla.
Kommentarer
Postat av: Mia

Ja super mysigt var det ikväll =) Åh va kul att göra nåt med håret! Jag skulle VERKLIGEN behöva det också!

2010-08-11 @ 23:01:19
URL: http://miaindia.blogg.se/
Postat av: Marre

Va kul med tjejkvall! det lat riktigt mysigt!!!! :) Mmm guacemole ar gott o tacos ar supergott!!! Jag ar pavag i sangen.. langtar till helgen. Jamison och hans flickvan Jessica kommer och halsar pa i helgen sa det ska bli kul o traffa henne!

2010-08-12 @ 04:47:37
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: joss

åh va kul, jag skulle också behöva pyssla om mitt hår litegrann! det har verkligen blivit försummat sista tiden!



stort tack för gårdagen tyckte att det var jättemysigt. det får vi gärna göra om så snart ni har tid och lust. :D

2010-08-12 @ 09:55:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!