www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Småseg man är.

10-08-10,

Jo idag var jag seg! vi somna rätt sent och sov länge.. men skönt de också iofs! :) att kunna göra så.. började tänka sen när vi börjar skolan, fy fasen för att kliva upp typ sex eller nått... hua! men men, skrev ut ett schema igår och det såg ut som att de var ganska chill i ena kursen iaf, den andra hittade ja fasen inte..
typ 3 dagar i veckan till klockan 12... lät ganska skönt :) kommer dock ha två tentor ja måste klara.. men det löser sig :) ja tror inte det blir nått problem! :) det är ett tag dit! nu ska vi njuta av semestern! oh yes :)

fast idag blir det nog lugna gatan! ska promenera snart med älsklingen, så man får röra på sig lite! sen ska han nog klippa gräset och jag ska börja med att montera ihop nått av paketen vi köpt på Ikea... kanske en Malm byrå..  är ju som prio ett :) förvaring förvaring förvaring :)

ikväll ska darlingen iväg och spela match i Piteå, så då får man se vad som sker :) har ju en del att dona på med här så det blir nog så! gillar när man får lite ordning på saker, det är så mycket att få ordning på så nått litet att göra duger gott :)

ler.. i'm happy!

Ciao.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!