www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

27 december.

10-12-27,

Ja idag är verkligen en lugn dag... älsklingen har varit o jobbat men fick sluta rätt tidigt så han var hemma kring halv tolv :) ja hade ju sovit till halv tio och sett på tv, så vips så var han hemma! :) skönt! man vill ju som ha han runtomkring sig nu ifall nått händer!

men det verkar lugnt idag också! haft lite värk men inget mycket alls.. så vi får se! tycker snart han får komma! eller okej, på nyårsafton åker vi in, har ja bestämt haha :) Vi såg en film häromdagen som hette Children of men, och den var himla bra faktiskt och där fick hon en liten bebis och gud vad jag lipade.. stortjöt i soffan och Adam krama mig, hihi tänk att vi snart ska få vara med om de där, vilken dag som helst tjöt jag :P näe de är så ofattbart stort så :) längtar!  Då kan vi stryka farmor och Adams syster som gissade på igår... Idag verkar de som att pappa kommer strykas också, vi får se :) spännande..

Gissningslistan:

Johanna 24/!2
♥ Richard (bror) 25/12
♥ Britt (farmor), Adams syster 26/12
♥ Pappa 27/12
♥ Adams systers kille 28/12
♥ Mamma 30/12
♥ Robert (bror), Adam och min morbror 2/1
♥ Min gissning 3/1
♥ Adams pappa 5/1
♥ Adams mamma 7/1

Nu ska vi snart iväg för att kika på ELON för att byta en kaffebryggare vi fick av mamma till något annat, hon hade missat att vi hade en kaffebryggare som funkade bra så det kanske får bli en thekokare eller liknande. vi får se.. tycker inte om o byta presenter men den är faktiskt exakt likadan som den vi har :P Sen ska Adam kika på en deo han fick på stan! Så några minuter kanske man kommer sig ut idag :)
Annars är det superlugnt här hemma! Vad gör ni idag??

Just det, glömde ju skriva Grattis här till Lisa och Johan som fick sin lilla bebis den 22 december och dem skulle haft 6 Januari. han var så söt så! Nu hoppas vi dem alla mår bra och njuter av den lille killen tillsammans!

Även Magda (en tjejs blogg jag följt) har fått sin lille bebis nu, Grattis!! Den 26e fick hon, hon skulle ha en dag efter mig.. Så det känns som att vi kommer va de sista som får bebis haha!

Hejs.

Kommentarer
Postat av: Marre

Hej gumman, jag forsoker verkligen gissa vilken dag han kommer men har inge en aning... jag gissar val anda iaf :) Januari den 6:e

2010-12-27 @ 23:43:36
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!