www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Början är det.

10-12-28,

Ja nu har vi varit hos Barnmorskan och vi hade en barnmorska som vi inte haft förut och hon var jättebra verkligen, hon hade tydligen jobbat på förlossningen och var väldigt pedagogisk och surrade mycket om hur vi kände och vad vi oroade oss för osv... henne skulle jag lätt kunna ha där på förlossningen, men de finns nog många bra där också....Det var verkligen jätteskönt o surra med henne!

Vi båda var supernervösa att allting var på G nu och att vi skulle kanske åka in ikväll och kolla på Sunderbyn, men Barnmorskan lugnade oss och sa att allt verkade vara i sin ordning och att det var iaf början på det som komma skall... Men att eftersom jag inte har ont ännu så är inte själva värkarna igång.. där jag är nu är att jag håller på mognas och sedan att slemproppen kan gå (om man nu märker av den).  Sen får vi se när värkarna kommer igång och då ska vi kanske åka in, eller ringa förlossningen... wiiiii spännande detta nu.. man vet aldrig när det kommer smälla till med PAIN! :P

Hon kände på lillen i magen och sa precis hur han låg och att han stretade med fossingarna då hon kände! :) Sötnosen våran.. hjärtljuden var bra och mina värden var också bra! Jag hade 130 i järnvärde wohoo.. Magen min hade växt 2 cm sen sist.. shises.. men nu får de räcka med att växa, innan man snart spricker haha..

Nu ska jag varva ner med en film. tänkte se en film som Marre rekomenderade på sin blogg. Charlie st. Cloud, får hoppas den e bra o mysig!


Ha en mysig kväll allihopa!

Kommentarer
Postat av: Marre

Hej gullinge.. oooj nu narmar det sig med stormsteg!!!!!!!!!!! WIIIIIIIIIIIIIIII iiiiiih- det kanske blir Januari 1 2011..... aah du kommer tycka om den dar filmen.. den ar saa mysig! Kram En annan bra film som du bor se ar The boy with the striped pyjamas! :) kram

2010-12-29 @ 00:18:15
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!