www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

En vecka... en vecka.

10-12-22,

En vecka kvar till beräknad förlossning! det känns verkligen overkligt, att det nu är så nära! Men jag börjar ju tro att jag kommer gå över som sagt, de tror ja då! Mamma har gått över med alla oss tre syskon så vi får se om jag också gör det...

Sovit ganska bra ändå, förutom 2 timmar då jag låg och skruvade på mig.. men har ju ingen tid att passa på dagarna så man kan ju sova ut :) så det är skönt!

åh min kompis som jag går skola med åkte in igår för att hennes värkar äntligen kommit igång, så nu kanske hon ligger där med sin lille kille... tänker på er! längtar efter en bild på lillplutten. hoppas bara allt har gått bra!

tänk att man snart själv är där... AJ. det kommer garanterat göra svinONT men alla verkar ju klara det och säger att det är värt det... tror jag med i slutändan men ändå... hur fasen kommer man palla värkarna? njaa de återstår att se..

Tankarna handlar ungefär om samma sak varje dag:

♥ När kommer vattnet att gå och vart? (OM de nu går)
♥ Hur ont kommer det göra i början så man vet att det är på gång?
♥ Har vi nu verkligen packat allting? (ja de har vi)
♥ Har slemproppen gått? (vid varje toabesök haha)
♥ Visst rör lillen sig, annars jäklar åker jag in och kollar!

Ja säkert massor mer, men ungefär så :) Man börjar bli lite nojjig o nervös.

Imorgon fyller min älskling år, den 23 december... han var tidig när han föddes, han skulle ha kommit i Januari men dök upp som en tidig julkapp hihi..

Nu ska jag fortsätta göra ingenting, se lite tv.. sen kanske en sista sväng på stan men då väntar jag tills min älskling kommit hem så vi kan åka tillsammans!

Hejs.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!