www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Juldagen.

10-12-25,

Det var en jättebra jul vi haft och fått mycket fint, öppnat paket till lillen i magen som fått lite pyjamaser o bodys, samt stickad kofta, sockar, mössa o byxa. Jag fick lite av varje, Halvåtta hos mig -kokboken (ska bli nice o se hur mycket gott de finns där), plånbok, presentkort på H&M, en klippning, ja m.m. :) Av älsklingen fick jag att jag skulle få välja ut en ny mobiltelefon... woho, de var ju för mycket av honom men är verkligen nånting jag behöver.. det sprakar och låter som man pratar med yttre rymden i min mobil just nu haha..

Idag är det juldagen och det har nog varit den slappaste dagen på länge :) vi har bara myst på och sett film och tagit det lugnt.. så himla skönt! Vi tog oss till o med en powernap efter filmen mitt på dan hihi..

Det är lite annars mot förr.. då man på juldagen hade för länge sen gjort sig iordning festfin med en cider i handen och var redo för hemvändar partajj på Western Farm... men näe, nu är det andra tider och de känns faktiskt himla skönt! Man har ju blivit äldre och jag saknar inte alls att festa som man gjorde förut... nu väntar vi ju på våran underbaring i magen och det ska bli så himla spännande med allt som hör till..

Han verkar vara lugn i magen idag så det blir nog ingen bebis idag heller.. Vi strök en person från våran gissningslista, de var Johanna som trodde lillen skulle komma på julafton klockan tre när kalle började hihi :) men icke! tack o lov..

Nu ser gissningslistan ut såhär:

Johanna 24/!2
♥ Richard (bror) 25/12
♥ Britt (farmor), Adams syster 26/12
♥ Pappa 27/12
♥ Adams systers kille 28/12
♥ Mamma 30/12
♥ Robert (bror), Adam och min morbror 2/1
♥ Min gissning 3/1
♥ Adams pappa 5/1
♥ Adams mamma 7/1

Spännande o se vem som kommer närmast :) Har ni nå gissningar?

Nu ska vi strax iväg till svärmor och svärfar för lite juldagen mys med speleri o så :) vi gav dem ett spel som heter Besserwisser, så de ska bli skoj o testa! Det är ett frågespel med olika kategorier!



Nä nu ska jag hoppa in i duschen o iväg! Hoppas ni har en bra juldag! Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!