www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

JULLOV!

10-12-15,

Imorse vaknade man klockan fem då sötisen gick upp, sen kunde jag inte somna om, skulle upp halv sju men det gick inte o sova nå så jag låg där och strök på magen istället.. lillplutten sov djupt för jag ville se om han rörde sig, men tänkte på det där många säger.... haha, "väck aldrig ett barn som sover :)"  hihi.. men nu e han ju i magen så de gick ju bra, han sparka lite och så var jag lugn igen :) pust.. Ibland blir man lite nojjig och vill ha bekräftelse på att lillen finns där o har de bra...

Jaa nu är det äntligen JULLOV!! :) Nu har jag varit på sista lektionen för i år på skolan och haft redovisning av två uppgifter... så nu ska jag bara färdigställa dem hemma och skicka in alla uppgifter så äre KLÄRT sen! och det ska jag göra imorron! Men nu är det inge mer skola och nästa år då bebisen har kommit så ska jag ju läsa en kurs på distans så de kommer dröja innan man e i skolan igen... så vi sa hejdå till klasskompisarna och så åt vi lunch på en kina resaurang vid skolan :) mysigt.. Känns samtidigt sorgligt att säga hej då till dem, man har ju gått nu 2,5 år tillsammans och sen äre ju specialiseringar så alla kommer delas upp... men man får ha kontakt med dem närmaste och så får dem kommer o snosa på bebis sen :)

Kände dock efter maten att det började värka som tusan, mensvärk AB.. tänkte att de är ju bara en förvärk men den var så lång, höll i sig länge.. hua..

I bilen på väg hem fick jag sånna där ilningar också, usch inte skönt.. och nu när jag suttit här så har det ilar och gormat, han har verkligen vridit på sig och donat säkert en och en halv timme... tänkte att nu ska han vrida sig ut.. men men vi får väl se.. Imorron är sista barnmorske besöket så hon ska få känna på magen och se hur han ligger men tror han vridit sig lite med kroppen också, typ ryggen..  spännande! det känns också mer nu när man går omkring, trycket neråt är större än tidigare så nu äre dags för mig att ta jullov och VILA hemma!

känns grymt nice :) men jag lyckas ju alltid springa omkring och göra massa saker hemma, så Adam får nästan säga till mig att vila och inte göra ditten o datten, hehe... så nu ska jag nog lyssna på det så jag hinner samla krafter till förlossningen, kan nog va bra. för den dagen kommer ju sooon i hope.

Nu ska jag lägga mig i soffan och bara slappna av, imorron kör ja sista rycket med uppgifterna och skickar in dem, så äre bort gjort!

Vila vila vila och samla krafter!

Hej för mig.

Kommentarer
Postat av: Mia

Åh va skönt med jullov! =)

Blir kul på lördag.. det kommer 3 tjockisar.. hihi

2010-12-15 @ 23:35:27
URL: http://miaindia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!