www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lördagen.

10-12-11,

Idag har vi sovit ut och tagit de lugnt på morron! alltid skönt, och så äre ju mysigt att kunna äta frukost tillsammans på helgerna då min darling annars alltid kliver upp så tidigt på vardagarna!

Han for sedan på fotbolls träning och jag begav mig ut till Heden där mina päron bor. Min bror och Johanna och lille Hugo var där så de är ju alltid kul att hinna träffa dem :) Hugo är nu om 2 dagar, 6 månader gammal.. shit tiden går verkligen fort med de små liven :)

Sen när jag for därifrån så har jag haft massa värk och ilningar då vår lille bebis har rört sig massor och tjorvat på.. försökt hitta en bättre ställning kanske? :) hihi.. Så det fick bli en panodil för min del.. känns lite bättre nu men ändå litegrann! nu är lillen still iaf.. men de är så skönt ändå att känna honom röra på sig..

Sen har vi satt in spjälsängen vid vår säng nu, känns som mysigt att ha den där.. trots att det kan ta ett tag innan lilleplutten kommer men man vill som boooa och doona på massa :) hihi. Det känns iaf bättre att ha sakerna på plats nu än att allt är huller om buller..

Så satte vi upp en stjärnlampa ovanför också, myspys!





Skulle vilja ha nån tavelram där också med nått fint foto, eller så man kan värmeljus eller nått mysigt. Vi har ju ännu inte satt upp så mycket på väggarna, men de kommer framöver.

Nu ska vi över till Adams föräldrar för lite spel och mys. Hon hade nån sparkdräkt o så vi skulle fååå, hihi yeey.. bebiskläder e alltid uppskattat och man blir så GLAD :)

Tjohej. ha en trevlig kväll.

Kommentarer
Postat av: ida,

Oj! Typ mysigast i världen Marie!

Jag blir avis ;)

2010-12-13 @ 11:09:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!