www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lucia idag.

10-12-13,

Ja idag äre lucia och idag fyller även min lilla brorson 6 månader hihi :) Tänk att han redan blivit så stor.. Man hinner ju inte med..

Idag är det 16 dagar kvar till beräknad födsel... inte mycket de inte :) Spännande nu som tusan.. Man e ju nervös samtidigt som det ska bli så spännande med allting, hur de kommer kännas, alla känslor som kommer att komma, få träffa sin lilla plutt m.m.

Skrev klart förlossningsbrev igår och skickade in, så nu har dem det iaf om de händer nått inom en snar framtid.

Har fixat och trixat med lite julklapps beställningar nu på morron, men nu måste jag ta tag i det sista i skolväg så det blir klart, är inte mycket kvar..

Min lillebror kommer hem från thailand på fredag , då har han varit 3 veckor, shit vart har dem veckorna försvunnit? vi får se om plutten e kvar i magen då, sääkerligen e han det..

I helgen när vi var hos Adams föräldrar fick vi ett lass med blöjor, shit alltså.. tur att vi inte köpt så mycket egna för vi har nog så det räcker ett tag iaf.. dem kommer ju gå åt som smör i solsken men ändå, en bra början :) Sedan fick vi även lite mer bebiskläder och pyjamaser :) alltid uppskattat.







En liten snyggtröja :)





Var fler också men de var några av dem iaf :)

Nu ska jag ta tag i dagen och få gjort det ska jag få gjort!!

Ha en mysig luciadag nu!

Hejs.

Kommentarer
Postat av: Marre

Shit pommes va mycket blojor.. hahahaha det var snallt av dom minsann!!!!! :) Nu borjar det narma sig... .aaaah va spannande!

2010-12-14 @ 00:32:28
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!