www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Myspys.

10-12-08,

Ja idag var det skola som gällde, upp tidigt och ta sig iväg.. usch när man sovit dåligt flera nätter i rad så är man inte så pigg men det fick gå iaf! Vi skulle ha redovisning av en uppgift och det är ju faktiskt inte ofta vi är i skolan nu för tiden så he var bara o pallra sig iväg :) lektionen gick superfort och vi var klara redan klockan 10 och lektionen var egentligen till 12... :)

Så det var skönt! Då gick jag, Helen, Ida, Kristina till Sofia i stan o satt o fikade och myste på :) supertrevligt verkligen! Hon hade jättefint hemma och vi drack the och åt lussebulla :) MUMS kan ja säga.. MÅSTE baka de nån dag nu innan plutten kommer också.. :) måste ju ha goo fika hemma då.. hmm borde baka mer greejeer.. :)
sen pallra vi oss iväg till Olivers där vi åt lunch... men lunchen var väl sådär, kycklingen var goo men annars sådär mat kan jag tycka! Efterrätten var dock good, rabarberpaj med massa vaniljsåås!

Så där satt vi med klassen och surra, himla trevligt det med, men det blev ju som ändå uppdelat då vi satt vid två långa bord, de var lite synd för då hinner man ju bara surra med hälften :P hiihi..
nåja var en mysig idé iaf att göra genom att vi endast har typ 2 lektioner kvar nästa vecka med klassen sen äre ju jullov och vi ska vänta på vår underbaring i magen :) ååååååh...

Jo kul att Josefin också kom :) göteborgarn! hihi. och hon berätta att vi inte kommer behöva vara nå i skolan alls  på hela januari då vi börjar kursen L0027P , YES kan jag ju säga...

Genom att bebis då har kommit och man kan bara vara hemma och mysa på med honom medans man kollar på datorn hemma de som ska göras. GRYMT SKÖNT.. vilket lättnad.

Nåja nu sitter man här, trött som tusan och törstig :) har sovit lite middag och ätit mat. det blir skönt med hemmaplugg imorron! är inte så mycket kvar nu.

Jag vill ha JULLOV NU! :)

Nu ska jag pussa på min älskling som är det finaste jag vet! Jag älskar honom så, saknar honom till o med nu då han sitter i vardagsrummet o jag i datarummet... haha jaaa jag har hormoner som älskar honom så :P

Tjohej.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!