www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Uppdatering från Barnmorskan.

10-12-01,

Ja barnmorskan gick bara fint :) var så himla glad!

Blodtryck var bra!

Mitt järnvärde var BÄST HITTILLS :) 117 hade jag, och när jag skrev in mig hos BM för första gången så hade jag 116 , och sen har jag legat på typ 109 varje gång... man ska ju helst inte ha under 100.. och nu 117.. toppen bra juh, så det har alltså lönat sig med massa järntabletter trots att dem kan stocka igen magen ibland :P

Hon sa då att jag säkert kommer ha bra med krafter till förlossningen! Får vi hoppas..

Sen lyssna vi på lillhjärtat, alltid lika mysigt och höra hjärtslagen i magen! Då vet man att allt e okej :) Dem var like bra som förut. 145 tror ja det var.

Hon mätte även magen och det var bra, tror inte jag hade växt så mycket mer på magen. Hon tyckte min kurva var helt perfekt, ett riktigt skolexemplar sa hon haha :) så det känns ju bra! Allt är i sin ordning..

Och sen när hon skulle känna var bebisen låg med huvudet så känner hon att den är fixerad nu!! YEY! Tidigare har den alltid legat neråt med huvudet, ja sen vecka 30 iaf, men att huvudet ändå varit "löst" om man så säger så att den kan hoppa runt om den vill men nu e den fixerad neråt, dvs tryckt sig ner lite mer nu...

och då är det alltså det jag har känt genom mina värkar och ilningar :) det var ju bra o veta!

hon önska oss lycka till ifall vi inte skulle hinna tillbaka på en till koll, men hon trodde vi skulle ses EN gång till iaf, vi fick nästa tid hos Barnmorskan 16 december.. så vi får se då :)

Jag frågade när hon trodde bebisen skulle komma, jaaa kring det datum ni är beräknade trodde hon! :) men vem vet.. det känns nästan som att det ändå kommer bli detta år... we'll seee :) Spännande är det iaf... som tusan..

Nu sparkar han på och donar, vi har just ätit middag och nu ska vi måla litegranna i trappen. får hoppas det blir bättre nu med andra varvet..

sen vill jag JULBAKA!! :) och tvätta bebiskläder, får se om jag hinner allt, annars kommer de ju en dag imorron också!! :)

JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE!! och snart är vi en helt egen liten familj!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!