www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fredagen var riktigt trevlig.

10-02-20,

Igår hade vi skola mellan 8-12 och det var typ mattelektion vi hade. haha.. för i ett moment ska vi göra gruppvis en enkät studie, där vi ställer frågor och får svar via en enkät som vi sedan ska sammanställa m.m. och då ska man räkna ut medelvärde, median, typvärde m.m. så man fick sig en liten genomgång av matte där :)
som tur är kan jag dem grejerna rätt bra. men men vi får väl se hur det går..

sen blev de att jag for hem, sa hej då till Adam som skulle iväg till Jenkis o pussa lite på han.. hehe :) och jag hade skrivit ett meddelande till honom som han hade svarat på och han sa att jag skulle leta efter svaret hehe.. men jag hade ju så bråttom iväg på stan så jag hann inte leta så han fick säga vart han hade satt den och de var på kylen :) så sött han hade skrivít.. vart jätteglad... sånna småsaker gör så himla mycket!!

nåja iaf så for vi till stan jag Ida och Helen och satte oss på Opalen för att äta lunch, himla gott vare och satt där och skratta och tog det lugnt, himla trevligt... :) efter det blev det att hämta barnen, handla och sen till Helen.. mattias och barnen for iväg på kalas och vi började laga mat :) lax, klyftpotatis o baconlindad sparris! mumms var de..

efter det satt vi och surra hela kvällen lång och drack vin! supermysigt :) så tack för de tjejer!! puss på er.

mattias var jättegullig som skjutsade hem mig sen! :)

LÖRDAG.

idag då? ja du, lär ju inte riktigt bli så trevlig dag som igår haha... har vaknat nu och klockan e halv tio, på typ 2,5 timme ska jag vara på jobbet... buuuuuhu! hela dagen lång , men men de kommer nog gå bra :) Får surra med Magda och jossan o de :)

nu ska jag göra frulle! är jättehungrig!!

Ha en mysig lördag ni som e lediga :) puss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!