www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Full med info.

10-02-25,

Japp, idag när vi kom till förskolan så kände jag redan att vi hade fått så mycket information igår och observerat så mycket redan att vi var ganska nöjda med det... men det är ju ändå lite kul att vara i barngruppen en stund trots att man har mycket att tänka på och reflektera över.. dem är så söta barnen, ååååh! dem var bara 4 stycken idag de små liven hihi...

men vi satt o surra en hel del med våran handledare och de tyckte jag gav oss jättemycket och hon fick även läsa de observationer vi skrivit om henne igår, så hon tyckte de var spännande att se vad hon gjort och sagt till barnen som vi skrivit ner som galningar :) haha... hon lärde sig massor och vi med!! :) hon är jättebra vår handledare!

det blev att jag for direkt efter vi varit där efter tolv, till gymmet.. körde crosstrainer 30 min och det blev ca 300 kalorier :) så de var jag nöjd med, sen körde jag i gymmet också lite ben, rygg, mage... hade verkligen massa energi idag till träning så de var kul!!

nu ska jag skriva lite arbete! det blir även att göra det imorron med :) vi har självstudier då! skönt, då kan man ta FREDAGSMYS när man vill och känner för det :) wiiii... och så har jag ju LEDIG HELG så jag e LYCKLIG!!!!

lite ont i magen idag.. usch usch... inge kul! jag hoppas det går över snart...

kram. ciao.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!