www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mycket reflekterande.

10-02-24,

Just kommit hem från förskolan där jag ska vara 2 dagar nu... oj det är mycket att skriva ner och reflektera kring, men nu har jag fått ner 4 lärande situationer som jag ska solla mellan och se vilken jag ska ta... sen imorron ska jag skriva ner ännu fler haha... det gäller att reflektera mycket och analysera mycket sen när man skriver rapporten! det är det, det går ut på och jag har lärt mig så himla mycket sen man har börjar utbildningen...

ojoj det är så himla mycket jag har lärt mig, hur man är själv som person, hur andra kan vara, m.m. det är en hel del tankar som slagit en sen man börjat utbildningen och jag har lärt mig jättemycket om mig själv! Det är genom allt detta reflekterande och analyserandet man har fått upp tankarna mera än man haft tidigare!! jag e jätteglad att jag började utbildningen, den har gjort mig mycket hittils!!! :)

måste få ner lite tankar nu i word som jag kan ha till min rapport... min hjärna är full känns de som haha!! man tänker så himla mycket så man får nästan tilt i hjärnan hahaha..

usch läste Magdas blogg och det väckte mycket tankar hos mig... tycker det är jättehemskt att man kan säga till en person att man ska gå vidare när ens mamma har dött för 3 månader sen... näe det tycker ja e hemskt... men jag tror denna person som sa det inte är riktigt sig själv nu heller efter det som hänt honom! eller hur? det verkar ju inte så iaf på mycket av de som hänt senaste tiden.. och självklart kommer man inte gå vidare bara sådär, utan det där kommer ju följa med en ens hela liv, men hur man sen kan bearbeta det på bästa sätt för en själv, det är DET man ska försöka hitta... om de är att man behöver prata eller om det är att man bara behöver nån nära sig... vad det än kan vara så är det viktigt att man gör det som känns bäst för en själv! så att man senare kan leva med det på ett annat sätt... för sorgen kommer nog alltid finnas kvar men det är hur man lever med den sen som är viktigt...

men de väckte även mycket tankar till vad man själv gått igenom och hur personer har reagerat då, vilka som mest bara vänt ryggen åt och trott allt varit okej, medans det inte varit det... men det är väl så, vissa personer orkar inte med att fråga hur det är för att dem vet att det kan bli jobbigt för den personen som är utsatt men tänk om denna personen vill prata om det då? och få ur sig lite tankar och känslor som man kanske bara bär inom sig?? för det är ju inte direkt så att man vill slänga ur sig det direkt man träffar nån utan man kankse hellre vill att någon ska bry sig och fråga hur det är?
jag tror inte många tänker på det faktiskt... utan bara försöker hoppas allt att e bra så man slipper ta det jobbiga.. kallas även konflikträdda :) känner att konflikthanteringskursen vi läste var så bra, så att jag skulle vilja läsa den mer fördjupad, för det är så nyttigt!! i alla sammanhang med människor... :) 

nåja nu har jag fått ur mig lite av tankarna som dök upp!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!