www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tjock eller smal.

10-02-23,

Haha Helens uttryck när vi är i skolan och man står i kön till att betala kaffet så har dem ju en radda med godis och bakelser och allt möjligt mumsigt... så står hon där "tjock eller smal" och håller en godis i ena handen och ingenting i den andra... ahha.. så roligt :)

så känner jag vissa gånger... innan man ska träna, tjock eller smal... eller kanske inte smal men mer fit iaf!

idag efter pluggeriet hos Helen så for jag och Lisa och tränade, gud så skönt! var jättegla att jag orka med på crosstrainern och så körde vi armar, rygg, mage... så himla skönt de känns efteråt!  det är som den känslan man är ute efter när man funderar på om man ska åka o träna eller inte... wiii..

men jag är inte lika extrem som förut att då jag tränar ska jag inte äta nått onyttigt eller nå så.. visst är man ganska noga i det stora hela men om jag vill ta en godis hemma så gör man ju de :) det ska inte bli pressande o jobbigt att man ska träna, utan man tränar på och så lever man gott ändå! det är min nya filosofi....

dem har börjat kakla nu där nere wooho. längtar så innibomben tills de är klart...  men som Adam sa, måste man göra om ritningarna nu till huset för att vi gjort ett badrum där nere istället för tvättstugan som de var innan? de vet ja inte.. men ska bli kul att värdera om huset sen, när vi gjort lite mera!

jag längtar som till imorron... vi satt idag o surra hos Helen om barnen man ska få träffa igen, dem är så himla söta... hehe jag blev helt tårögd att man ska få se dem igen :) dem e så charmiga dem små liven. vi ska bara vara 2 dagar dock men ändå! alltid nått.... vi har en del uppgifter att göra då vi e där, så det blir inte att va lika mycket i barngrupp som när man är på vanlig VFU men ändå! man e ju där iaf :)

nu ska ja väcka darlingen som vilar middag.... undra vad man ska äta idag??

ciao.
Kommentarer
Postat av: Marielle

Jag tror det ar det basta sattet att leva.. att trana lagomt mycket- battre an ingenting och anda unna sig en liten gobit, godis, glass eller vad man vill pa kvallen... for i slutandan sa ar vi nog ratt nyttiga om man jamfor dom som BARA ater pizza, snabbmat, hamburgare, pommes, dricker enbart lask.... sjalvklart ska du unna dig en liten smaskens.. sa lange du kanske inte unnar dej en hel godispase for 50 spann pa en gang hahahaha

2010-02-25 @ 02:42:28
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!