www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

3 år idag.

10-01-06,

Ja idag för tre år sedan bestämde vi oss för att vi e tillsammans :)

då hade vi träffats nån vecka och umgåts :) efter det att jag kom hem från Göteborg.. det var en himla tur att vi ens började prata igen där kring oktober.. så chattade vi i några månder tills jag skulle komma hem.. hiih... sen höll man på dö när man skulle träffas, så himla nervös man var... jag kommer ihåg att jag jobbade på ica den dagen och han skulle stå och vänta på mig på baksidan för att vi skulle till honom och det var hans födelsedag och allt.. dvs 23 december...

jaja, nu ska vi åka och handla goo mat till middagen! men jag fortsätter skrivandet senare...

to be continued.... ;)

nåja iaf, så kom han in och handlade av mig i kassan, satan så nervös jag blev.. han handlade ett gott o blandat och en bilpåse o surrade med mig.. sen kom jag ut där bakom kvantum och hoppa in i bilen :) så for vi en sväng med bilen och lyssnade på musik o pratade!! hel mysigt.. sen hem till honom och såg en komedi stand up show på tv tillsammans... hoooaaa vad nervöst men mysigt!

efter det så spolar vi fram tiden tills nu :) så är vi här idag, har köpt HUS, köpt BIL, FÖRLOVAT oss :)

nu är det bara resten kvar ;)

måste börja planera snart inför nästa år... hihi... planer :)

haft en supermysig dag föresten! :) älskar att vara ledig med darling o bara gå omkring lyckliga i huset o pussas, ihiih , jaaa jag e lycklig o kär, så är det bara :)



   
Hehe man ser verkligen att väggarna inte e klara :) som sagt, hoppas vår fondtapet kommer snart så ska de fixas, och samma med igången till köket... he ska fixas :)

Fläskfilé, gratäng, sallad.. mumma..

nu film i soffan, Falskt alibi.. we'll se..

ciao.

Kommentarer
Postat av: Marielle

Aaah va ni ar sota :) Har inte sett kort pa er pa lange :) ni ser sadar underbart lyckliga ut!!!! Tank om man kunde ha det sa.. haha har ar det bara trakig vardag tillsammans med Ryan! :P Inte mycket tid for romantik maste jag saga.. synd att vi inte kunde ha tjejkvall for da hade jag en massa jag kunde prata av mig! Hahahaha! Saknar alla vara tjejkvallar.. jaja hursomhelst ville bara skriva att det var ett jattefint inlagg! Kram

2010-01-07 @ 02:01:38
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!