www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Det blev fiasko.

10-01-13,

Jaaa fan också! Alla var så taggade och fint sminkade och allting :) så kör vi ut mot alder med Therese bil och vi tänkte att vi skulle köra upp på gruvberget för att fota där uppifrån, men svänger in på fel väg eller där vi trodde man kunde köra upp...och börjar köra..
hmmm, när vi märker att de bara är stooooora fordon som kört där tidigare och att snön är lite väl mjuk så tänker ja bara, BACKA... :) men svårt när man ändå har fart, att tvär bromsa och börja backa, då tänkte vi istället att man kör fram och så borde man ju komma ut nånstans... men neeej... vi kom inte så långt. vi testade backa där vi var och kom en bit, sen gick det inte nå längre för det började ryka från motorhuven och det rann ut kylar vätska under bilen...... oooopss.... inge bra allls!!!

och det flummigaste är att när vi var påväg så säger Magda: ja, mats hörde att vi skulle iväg och fota idag med bilen så han stannade hemma ifall att vi skulle behöva ringa han! haha... alla baa joo säkert o skrattar..
men där fick vi igen..

vi ringde Mats och Johan som fick komma och kolla på det... hmmm inte lite jobbigt att behöva ringa dem för att fixa det, man vill ju i såfall kunna fixa det själv.. men de gick ju inte, vågade inte starta bilen då den rykt sådär..
iaf, så fick vi bärga bilen till garaget där johan kika på den medans vi alla tre satt o skämdes i rummet där haha...
inge bra alls, men får hoppas att det bara var nått enkelt som kunde bytas! håller tummarna...

så det blev ingen lyckad fotodag, blev katastrof istället haha...

men vi for en liten sväng efter det med min bil iaf och hann fota kanske 10 kort iaf, haha.... tills militärerna kommer och frågar hur länge vi ska vara där, för dem skulle ha övning!... men va fan? otur eller vad..
så efter det la vi ner.... som sagt, ingen bra fotodag alls....

vi får göra om det och då vara på nått bra ställe vi vet redan nu, eller hålla oss inne :) tsss.

nåjaaa.... blä för det!!!

och jag hoppas Adam hinner hem till klockan 18 för då ska vi på middag i Heden.... vår lilla Elvis fyller 4 år idag haha, söt vovven :) men adam har ju beab nu så han har långa dagar.... får hålla tummarna där med att han hinner...

själv vart jag mest less nu... tråååååkigt!!!

jaja, hejdå.
Kommentarer
Postat av: Tessi

Men fy fan vilken tur vi hade! Jag hade sån ångest men nu är jag så glad, när jag vet att inget gått sönder! Hoppas nått av dom 10korten blev fina iaf=)

2010-01-13 @ 22:12:39
URL: http://tjassie.blogg.se/
Postat av: Marielle

Haha va roligt inlagg.. aven fast det sakert var skit irriterande nar det hande... men rolig lasning :p

2010-01-15 @ 02:55:23
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!