www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Husfix.

10-01-14,

Idag ska jag och pappa tapetsera fondväggen, får se hur det går då... det är ju blommor och slinger grejer som ska mönster passas... :) det ska vi göra efter lunch... nu innan lunch ska ja träna lite, fast funderar på att ta det rätt lugnt eftersom jag har lite ont i halsen.. inge bra, så man kan ju ta det lite easy :)

ska dricka tee nu innan jag far också. har laddat in kortet jag hann ta på tessie iaf, nått blev ju bra :) ska lägga in dem sen! åh, vill fota mera. dumma otur haha... men grymt skönt när jag får höra att det inte är nått som gått sönder, tack o lov.

och just de, julen ska ju städas bort... kom ja på :) så idag blir det sånt fix också!!

ciao.

Varit och tränat nyss, körde cross trainern och sen tränade jag ben och rygg... grymt skönt. men var himla trött idag och lite ont i halsen så man får hoppas att det inte blir sämre i halsen nu, peppar peppar ta i trä....

men nu e jag jättefundersam över hur vi ska göra med kaklet i dusch/ spa delen i källaren.. för snart ska dem kakla och vi har bestämt att vi ska ha vita avlånga plattor iaf, men sen vid dusch delen ska vi ha svarta plattor som i en rad som går från väggen och ner till golvet där duschslangen ska vara.... men vilken stil ska de vara på det svarta?? ap svårt.... ja måste kika runt lite.... nå tips??

nu duscha, snart kommer pappa och då blire tapetsering!!! Faan vad jag älskar vårat HUS!!!

ciao.

Kommentarer
Postat av: Emma

förstår verkligen din känsla med att ha hus! längtar sååå tills det är min tur igen :) kram!

2010-01-14 @ 20:46:07
Postat av: Marielle

hej soooot :) Ja visst kan det vara svart ibland att inreda och halla pa... :) Man vill ju att det ska bli snyggast! Men det later iaf som det kommer bli sjukt frant! Onskar ocksa att vi kunde gora sadar mycket med vart hus.. men vi har tankt spara pengar och sen far det ske om nagra ar istallet :) Wiiiiii va duktig du ar som tranar.. jag har antligen satt igang nu och det kanns fantastiskt bra!

2010-01-15 @ 02:53:42
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!