www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Jobbelijobb.

10-01-09,

Yes idag hade ja mitt 10.30 till 19.00 pass i kassan och jag tyckte faktiskt det skulle bli kul och jobba.. men som Adam sa, efter en timme är du väl less igen... :) hehe jo de var ja typ... men det hjälpte att jag o Magda stod och surrade om kameror och inredning o allt möjligt :) tack gumman!! då gick tiden fortare :)
jag vart sjukt sugen på att fota... läste tidningar o fick massa snilleblixtar haha.. och inte alls avis på Magda som beställt ett vidvinkelobjektiv.. usch o fy för henne :) tsss....

men till veckan på onsdag så ska jag fota Therese och hennes hund Astra ute iaf :) i snön!! jag hoppas dem bilderna blir bra, måste nästan ut och prov fota snart!! vill ju att bilderna ska bli grymma,men man måste ju testa för att se, så vi får se helt enkelt hur det blir!

men hur som helst gick de ändå bra o jobba, lite ont i huvudet o så och TRÖTT men annars bra..

darlingen hade gjort god köttfärssås och spagetti till middag när ja kom hem! det slevade man i sig snabbt :)

och så har vi sett slutet på säsong 3 av GHOSTWHISPERER och fan också.... hehe tror ni det var nå spännande?? ehh jooo... bara måste se vidare, måste måste... så nu håller vi på fixa mera avsnitt så vi kan se!! :)
tycker de är superbra för det är mycket vändningar och inte alls som man tror osv... himla spännande!!!

(bild från google)

Så snart ska vi se mera av det, sen blir det nog en film också :) hehe i love film och serier som man kan följa, det är så spännande!! och så längtar jag till nya säsongen av 24 som kommer ut snart också..

Ciao.

Kommentarer
Postat av: Marielle

Hehe jag dog nastan i sasong 3.. :) :) Hela sasong 4 ar asbra!!!!!!!! Man blir arg och frustrerad men hela sasong 4 gar inte att slita sig fran, man maste se vad som hander! :) Lycka till! KRAM

2010-01-10 @ 02:49:06
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!