www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Jobbhelg.

10-01-23,

Vi fick sova hela 9 timmar idag, skönt som tusan... men ändå är man som trött, hehe flummt. vi satte oss och såg ett avsnitt till frukosten, jag hade kvar en bit av min Opalen macka som vi köpte igår till midddag, hehe... en köttbullemacka med orient dressing på, grymt god :) adam tog en kyckling me curry.. också gott.

det snöar idag... så nu är det fint ute igen... tessie, vi måste testa fota snart igen, den där dumma dagen vi for var ju bara skit :) haha.. men här e några kort jag hann ta på dig iaf, inte mycket att hurra för men :)












Så andra och fjärde tycker jag e okej ändå! dem vart som fina :) sen har jag inte gjort nått med dem i photoshop ännu, för där kan man ju mixra och leka lite med korten också, men sådär blev de iaf, haha.. nått bra, nått dåligt :) så nu har du fått se dem iaf! vill fota MERA :)

men iallafall, så måste jag snart göra iordning mig för jobbet.. ska ju vara där HELA dagen..

igår hade vi besök av Adams syster Amanda och hennes kille Andreas, dem var o kikade på huset och fick sig en kaffekopp :) vi fick en inflyttningspresent av dem också. en skit söt grej där man sätter fågelfrön i till fåglarna. nu när vi har hus så ska vi ha en liten fågelholk med mat till fåglarna på gården, hehe... :)





Jo, tapetseringen e ju klar också, här kommer bild på det :) nu när jag ändå håller på med alla bilder hit och dit..



och så tapetserade vi en liten del där man hänger av kläderna också :)



Sååååå :) nu hinner jag inte med mera! nu e det bråttom....

hejs :)
Kommentarer
Postat av: Mia

Blev ju skit fint med tapeten!! =)

2010-01-23 @ 13:10:44
URL: http://miaindia.blogg.se/
Postat av: Marielle

gu vilken lacker fagelholk! :) va gulligt av dom att kopa inflyttningspresent.. ar det dar samma tapet som ni hade i lagenheten? Den paminner om den? men jag kommer inte ihag.. den kanske va brun o turkos i lagenheten.. men den paminner lite om nat som ni hade i lagenheten! :)

2010-01-23 @ 14:25:48
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!