www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Så himla skönt.

10-01-26,

Så himla skönt att vi träffades igår tjejer! Att jag och Helen åkte till Ida i luleå och träffade henne och Lisa! :) det var nog det vi behövde! så glad att allt känns bra nu! himla skönt... :) ingen klump i magen längre!! det var nog det vi behövde, sitta ner o surra ut om allting! wiiiiii.... :) tycker om er så himla mycket tjejer!!

så det blev sent då, för ja kom hem tolv.. och jag somnade inte direkt heller, utan de tog en stund, och sen går ju Adam upp halv sex, så då när jag skulle upp halv sju så blire som svårt att sova bra den sista timmen... usch usch, AP TRÖTT på skolan idag kan jag säga!! :) och föreläsningar hela dagen! men de var nog bra att vi hade så lättsam lektion på eftermiddagen för sitta o lyssna o skriva då hade man kanske somnat...
men istället hade vi röstövningar i drama salen och fick flaxa med armarna o träna röst o svamla på lite :)

sen skulle jag o darling sova middag typ tjugo minuter innan vi skulle äta... men så snoozade vi ganska mycket och sista gången skulle ja ställa klockan på 16.20 för då skulle vi upp... men var väl så förvirrad så ja ställde den helt fel, vi vaknade 17.30 i panik.. för Adam skulle ju iväg prick halv sex till en kompis inför deras träning... så kollade ja mobilen, va fan, hade ställt den på 15.17... haha heeeelt fel!! men vi hann slänga i oss lite makaronipudding iaf... sen for han! nu ska jag börja läsa litteraturen, så långt jag orkar, för mina böcker har äntligen kommit :) WIIIIIII..... har fan längtat, nu ska ja dyka in i dem!!! :)

hejs... :)
Kommentarer
Postat av: Lisa

Hej gumman! Du är helt underbar, jag e glad att vi löste allt.=)



Jag har oxå fått böckerna och den jag läser nu e ju riktigt bra:) puss på dej!

2010-01-26 @ 19:28:21
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/
Postat av: Tessi

haha lätt förvirrad!=)

2010-01-26 @ 19:36:15
URL: http://tjassie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!