www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sega sega söndag.

10-01-24,

Oh yes imorron är det löning kom ja just på. woho. fick massvis från CSN också, så kommer ha mer lön denna månad än Adam, hihi... men då är ju en del lån men ändå! fick bra från ica också eftersom de var det jag jobbade kring jul, så ett sista WOHO.

i lördags jobbade jag hela dagen till nio och sen kom Jannice och hämtade upp mig från ica, så får vi ut till Mia.. där det redan var folk, för Mia och Magnus hade sin födelsedagsfest... hehe SIN, hmm deras båda födelsedagsfest, dem är ju inte en person :)
så de var trevligt och sitta och surra, bara mysa på, jag drack inget eftersom jag inte hade nått och skulle upp tidigt för att jobba igen, så var där en stund iaf...  åt smörgåstårta och gav Mia present från oss alla.. Jannice var så söt som var chafför och sen kunde skjutsa hem mig kring tolv, då ja sku hem och sussa...
darlingen kom hem nån timme efter de, och ja kunde inte somna innan han kom, så vi surra på där ett tag, men ja somna väl kring tre typ och skulle upp halv åtta... usch ja var så jäkla trött!

så söndagen blev ju HUR SEG SOM HELST på ica... de var typ en kund per kvart och det ÄR segt.. men men, dagen tog slut till sist och jag har nu tjänat mina pengar iaf, och e glad för det.

nu sängen, och gud vad jag ska sooooova! ska iaf sova till nio, eller jag får väl se om jag KAN sova till nio eftersom byggnissarna kanske kommer och gormar, men de e bra, vill ha klart där nere snart!! och införskaffa ett bubbel senare, och då tjejer ska vi ha tjejkväll med SPA mys, bastu och bubbel :) men det är senare! :)

imorron är det skola igen! ska bli roligt, tycker detta är skitintressant, jag LÄNGTAR faktiskt till mina böcker kommer så jag får läsa dem, helt allvarligt :) konflikthantering... hur bra är inte det att lära sig till alla möjliga situationer? jooo skit bra!! haha.... :) jag tror faktiskt mina böcker kommer imorron också! wiiiiii....

Helen kommer förbi imorron innan skolan och ska få en kaffekopp o kika på huset, det vi har fått gjort hittills :) ska bli trevligt, bra start på dagen!

nu zZZZzzzZZZzZooooova!

gonatt. hejs.



Kommentarer
Postat av: Marielle

Hej gumman! Guu va bra att du gillar det du laser :) Det maste vara sa himla roligt o plugga nar det intressant o man faktisk vill lara sig, istallet for att plugga for att man maste! :) Vi sag Avatar 3D idag :) Jattebra film, den rekommenderar jag! Kram

2010-01-25 @ 01:14:05
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!