www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Shoppa till huset.

10-01-02,

Hehe ovant med datumen kan man ju säga..

Idag så skulle Adam o Palo riva lite i källaren, i dusch rummet vi ska renovera.. förbereda lite för de som ska arbeta där, vi skulle riva ner våttapeten själva så dem kan börja direkt.. så de har dem gjort idag, superduktiga :) snyggt jobbat...

medans så for jag o shoppa med mamma o pappa i luleå, fast innan det så ringer mamma från MIO och säger att dem sett en snyggt köksbord med stolar... o det var precis det som jag o Adam tittat på för nån dag sen bara, och dem sa att de var sista exet... så vi funderade och slog till :) blev himla fint.. det följde även med en brun guld aktig tyg klädsel som man kan byta till senare, kanske på sommaren så man inte blir så varm o klibbar fast i skinnsitsarna som e nu :) men mycket sköna stolar :)




Vi har tidningar under för att vi lackade in bordet när vi fick det :) inget vi ska ha framöver haha..

Vad tycks? :)

Sen så handla jag även ett badrums set till toan uppe... handfat med skåp och spegelskåp för 1500 kr..
himla bra pris, dem vi tittat på tidgare o tänkte ta kostade 6000 kr.. så de är lite skillnad.. och då kan man ju alltid byta då man känner att man har råd :) och flytta de vi köpte till lilltoan vi har också.... he blir bra :)

sen köpte ja även lite fotoramar som man kan sätta upp nånstans senare, så kan man försöka skriva ut nå kort med min fotoskrivare :) skulle va snyggt med svart vita kort då! de ska ja spåna på.. :)

hann också köpa mig två tröjer på gina tricot, himla bra.

nåja de var de :)

ciao.


Kommentarer
Postat av: Kristina

Vad fint det blev :-)!

2010-01-03 @ 12:04:16
URL: http://lillavaochjag.blogspot.com
Postat av: Marielle

oj va fint nu blir jag avis! HAHA! :) Naaa men visst ar det roligt att kopa nytt och fixa o dona! Blir sa sugen pa att borja pyssla i mitt sovrum! Ska bli sjukt skoj och gora fint dar! Jattemysigt har ni.. och sjukt fint koksbord :) Jag tror det ar nat liknande som min pappa och Rose kopte! :) Kuuuul med bilder, det far du minsann fortsatta med! Vill mala om i mitt kok ocksa.. alla tycker det ar fint med gronfargen jag har men jag vill hitta typ en "gra-aktig modern"- klassisk farg... ska kika runt lite tror jag! PUSS!

2010-01-04 @ 00:20:28
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!