www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lite dagvild.

10-07-31,

Igår kändes det som lördag och idag som söndag... men men det är ju för att man e ledig hela tiden! och inte ska jag klaga på de inte :) he e gryymt!

idag har vi äti go frulle och sett Sävast spela mot Storforsen på Arenan.. dem förlorade dock sävast med 1-0 och de var hemskt när en sävast spelare blev knockad så han bara låg ner och ett skumt läta kom ur honom.... huvva! han tappa luften och sen låg han bara ner på backen, tillslut kom ambulansen och hämtade honom.. var nån ryggkota mot nacken han slagit i.. usch! får hoppas han e ok.

nu blire strax grillning här, det är inge kul väder men vi har ju ett litet tak vi kan stå under vid garaget så det är perres!! :) kött, gratäng, halloumi.. ooooooh , gött...

sen blire mot Adams föräldrar för lite surr och spelkväll! ska bli skojigt :) dem e alltid skoj o spela med!

så de var nog denna lördag :)

ååh jag längtar till veckan! ska bli så spännande.... :)

tjohej.

Rensning, puh..

10-07-30,

Idag har vi börjat gå igenom stor förrådet där nere i källaren, haha.... det är inte litet rum det! Och fullt var det innan vi klev in, haha... men vi började så smått och helt plötsligt hade det gått 4 timmar och vi slängde och donade och packade ihop... gud så skönt och få massa skit slängt! helt underbart... men vi är inte klara... när det blev middagsdags så tog vi en paus..

vi åt världens godaste mat, stekt lax med creme cuisine sås (vitlök och örter) och klyftpotatis till det... ååh de är en av mina favoriter! :)

så imorron ska vi nog fortsätta med det gigantiska förrådet och rensning.. skönt när det är gjort! och det gäller att passa på att dona med huset nu, medans vi kan! :)

har en del projekt som ska göras! men de kommer vi nog hinna :)

nu blir det nog en film med sötisen.. suprise! hehe..
det blir denna film, och denna hyrde vi på kioskpiraten..

2:13,


Handling:
En polis som arbetar med att ta fram gärningsmannaprofiler kommer tillbaka från har på grund av psykiska besvär tagit tjänstledigt men är nu tillbaka i arbete. Han tvingas se en seriemördares galna framtåg, samtidigt som han kämpar med minnen från en traumatisk barndom och konfronteras med alltför bekanta hudmasker som mördaren lämnar efter sig.

Vi får väl se :)

tjohej :)

wiho, ännu har vi bara haft 5 dagar av semester, så ljuvligt NICE!

Luleåsväng och fotning.

10-07-29,

Idag har jag och darling varit till luleå en sväng och kikat! Jag kunde hämta ut ett paket som jag funderade på om det gick redan, men de gick bra. himla kul..  :)
sen kikade vi på lite tapeter på olika ställen också, guuuuu vad svårt det ska vara! finns så mycket och sen när man väl hittar nån så äre jättesvårt att matcha en enkel vit till den fond tapeten... ja gud! kommer nog ta en stund innan vi bestämmer oss..
Men hittade några iaf som vi ska klura på :)

Sen blev de snabbmiddag i form av några hamburgare vi hade fått med från mamma o pappa igår, och lite klyftpotatis som jag dränkte i vitlökssmör :)
tog även in lite sallad och tomater som vi odlat själva! :)


Sen såg jag även att det kommit upp vinbär nu! både svarta och röda :) undra vad man ska göra med dem förutom små äta av dem :)



Den här lilla blomman växte fram mellan plattorna vi har på framsidan!



Adam ska kolla in vinden lite :)



Sen efter middagen for jag med Mia o Magnus och fotade dem, så dem har lite kort på dem och gravidmagen nu ifall han snart dyker upp lillkillen... vi hittade en bra liten plats vid vatten där det blev en del kort :)
Magnus snodde dock korten från kameran så nu har jag inga, men ska be om några sen då dem valt ut vilka dem vill ha.. hehe! måste ju ha till min samling också! alltid kul och se vad man fotat och hur man fotat osv...
jag älskar ju att fota!! :) så glöm inte de Mia hihii :)

nu kommer nog sötisen snart från träningen och då blire att se The losers.. får vi se om det är nått bra!



Ciao! :)



Så skönt det är.

10-07-28,

Så skönt det är med semestern... bara slappa och sen om man kommer på nå man vill göra så äre bara och göra de :) wiii! och man har tiid också :)

idag har vi promenixat, hehe man har inte bra kondis nu alltså så det kan nog vara bra att börja motionerna och gå iaf så ofta man kan och orkar :) har man nog igen!
sen blev det ut en sväng mot heden och träffa alla! brorsan med tjej och lilla hugo.. mysigt! han e så goooo alltså.. så himla charmig :) fasters plutt :)

vi åt grillade hamburgare, var musigt!

nu e vi tillbaka! Adam ska till Palo ikväll och jag ska till Magda på tjejkväll! :) kommer bli trevligt..
ska bara andas och vila en stund, sen cyklar jag dit!

tjohej :)

På stan o surra.

10-07-27,

Idag har vi sovit ut igen, gud så skönt! :)

Det är kvavt ute idag, rätt varmt faktiskt! Snart ska jag iväg på stan en sväng med Erica, kanske ta en lunch nånstans och surra på, kanske shoppa nått?! :)
fast insåg juh när vi betalade räkningarna att typ all min stoora lön jag fick från ica ba försvann haha.... men då har vi ju en del tusenlappar som sparade varje månad som flyger iväg, men dem kan man ju ta tillbaka om man e pank hehe :)

man måste ju ha lite pengar på semestern juuh! :)

sen får vi se vad det blir ikväll, Adam drar iväg på träning så we'll see..

Tjohej, nu stan..

Det blev att jag shoppade ett bälte och en hårfärg.. sen blev det en opalen macka, mums! skagen röra :)

hehe känns som att jag har ätit hela dan idag... vi gjorde korv stroganoff till middag, var gott de med! :)

funderar nu på att baka nått, hihi... men vad? ska kika bland några recpet! :)

tjao.


Ett år sedan!

10-07-26,

Idag är det ett år sedan jag och min älskling förlovade oss i Djerba i Tunisien!! :)



Tiden har gått himla fort men jag är då lika lycklig som då, om inte ännu lyckligare nu! hihi :)
Med alla planer och framtida äventyr som väntar oss..

Så idag har vi tagit oss en lång promenad och senare ska vi äta middag på Panelen och sedan gå på bio. Det blir att se Inception.. många säger att den är bra så vi får hoppas på det!

Näe det känns verkligen underbart att börja första semesterdagen med att fira ett års förlovningsdatum med mys!

Hoppas ni får en mysig dag ni med.

Lots of loooove... :)

oooooooooooh.... precis innan middagen på Panelen så plingar de på dörren! åååhååhå..
dessa underbara rosor fick jag av min älskling! ååh... tårarna kom direkt, gud vad jag är glad att jag har min älskling, så himla lycklig jag är alltså... han e så fin..







Jag blekfisen och sötis! :)



Nä nu ska vi på bio! :)



Hejs! :)

Söndagsregn.

10-06-25,

Idag är det mest regn hela tiden men då tycker jag det är ganska skönt att man verkligen fåååår vara inne och mysa på bara jag o sötnosen! :) man behöver inte gå ut och frysa eller nått... då laddar vi upp med film istället..
vi har redan sett denna film med Jim Carrey, "I love you Phillip Morris" haha... den var rätt flummig.. Jim Carrey som bög i filmen! :P Den var inte sådär rolig som Jim carrey kan vara utan de var som mest en drama!


Sen har vi mest slappat idag.... ja vi hade ju tänkt fota Maria o Magnus med deras bebismage, eller Marias bebismage hihii.. Magnus har nog ingen! :) Men de var så tråkigt väder, får hoppas de är fint i veckan och att dem har tid så de hinns med! För man vet ju aldrig nu när bebben deras kan komma!

Igår var ju himlen superfin, då skulle man ha fotat! nåja kanske kommer flera sånna kvällar..

Vi ska kika nån fler film snart, vet dock inte vilken, vi har några och välja på! :)

Har precis surrat med Marre också, alltid lika trevligt! kul o höra om vad som händer o sker :) Jo Marre medans jag kommer ihåg det, att vi skrev olika ställen där vi hade köpt milkshaken var för att jag skrev vad hela shoppingcentret heter, dvs Enter och Maria skrev vad de hette vi köpte den på där inne :) hihi så nu vet du det!

Nu ska jag ta och pussas med hjärtat! Ha en mysig söndag alla.

Joooo det blev även att vi såg en film som hette Stolen! Åh den var jättebra! helt hemsk och spännande men den är att rekomendera. huvva! man fick helt ont i hjärtat.



Och nu till den tredje filmen som blir Uninvited... så vi får se om den bjuder på något spännande... :)



Den var bra denna film också! Vi insåg när vi såg filmen att vi sett denna fast en koreansk version förut och denna var en amerikansk version, men konceptet var ju desamma... men den e bra!
men nu blir det att krypa ner o sova.... goooonatt.

Tjao.

Härlig lördag!

10-06-24,

Ja de har varit en superbra dag idag :) fast trodde den skulle bli tråkig då darlingen for så tidigt på morronen för att spela fotboll o ha lagfest.. men så hamnade jag på marknaden med Mia o Tessi o strosade runt där.. supermysigt! och där shoppade jag två stycken handväskor, de var skitlängesen jag köpte nån handväska så det var fasen på tiden alltså...





Dem två var det, båda för 200kr! det var inte speciellt dyrt :)

Köpte även 14 par sockar för 100 kronor! :)



Och de var så skönt väder, jättevarmt o skönt! fast där emellan så gick vi in på Enter och köpte en Milkshake, grymt god kan jag säga.. ååhå massa glass o chokladsås o allt möjligt! supergod verkligen :) söt men goooo!

sen satt vi o surra rätt länge i solen och mumsa strips, gott! mätt blev man!
efter de for jag ut till Heden en sväng och hälsa på, satt o surra där med! myste lite med Elvis också hehe..
men rätt vad det är står han mitt på gräsmattan och skäller massor och tittar neråt... jo vad ligger där?
en stackars igelkott ihopkurad... hehe så står Elvis och skäller ut den hela tiden o nästan vågar peta på den med nosen, haha... nåå... sen locka vi iväg han för igelkotten var ju livrädd stackarn..

nu e man hemma och trött.. ska bli skönt o krypa ner på ett tag. men det blev en mycket trevlig dag iaf!

shit ser nu att mina naglar växer som ogräs, och hårda är dem,  måste snart klippa dem igen... och ska måla nån fin färg också så det blir lite somrigt :) nu har man ju tid på semestern hihihih..

jo dock en tragiskt händelse har skett idag men det är nog ingen man vet vem det är.... men en kille har tydligen dött idag, en 18årig kille som kört någon slags crossmotorcykel vid Ing3 och krashat.
jag åkte ju där när jag åkte från Heden och hem, och där stod det 2 människor och de var massa blommor och ljus där redan, och trädet bredvid var det bort skrapat från.. usch tänk om han flygit in där... huvva!! neej hemskt detta usch... R.I.P...  unga människa...

kram kram!

Mysig fredag.

10-07-24,

Igår fick jag SEMESTER wooooho! Jobbade i spelet till fem och det gick skitbra, var glad och skojjade med kunderna , haha säkert för att det var sista dagen, då orkar man med sånt :P
så fick jag sluta halv fem till o med för att vi var 3 i spelet då... så himla skönt! Bye bye Ica :)

väl hemma så snabbduscha ja o dona på, sen kring 18 kom Erica och Gotthard till oss för grillning! himla mysigt faktiskt... vi gjorde gratäng och sallad och pepparsås... sen grilla vi utskuren biff (som kunde ha varit bättre dock) och halloumi.. men de var gött :)
Kul och träffa Ericas kille också, hon e så kär! och jag e så glad för hennes skull :) han var supertrevlig! Dem passar jättebra ihop!
Sen blev det spela Buzz och så spelade vi Alias och donade på! hihi fick sig en del skratt :)

sen skjutsade vi dem till Bränna och vi gick o la oss, var så sjukt trött efter att man jobbat hela dagen och då det blev sent, men då sov man desto bättre :)

nu har sötisen farit till Brännberg för match, hoppas de vinner! :) så jag ska nog hoppa i duschen och höra med Mia o Magnus vad dem hade tänkt göra idag, är dem upptagna blire nog Heden en sväng! skönt o bara koppla aaaav!

på måndag börjar semestern wiiiiihooo! ååh ska bli så kul o kunna fara o göra massa saker, köpa massa saker, dona på med huset så det händer nånting, fixa, slappa, sola, bada, mysa! ja allt :)
nån som har längtat joooooo jaaaag!!

nu blire duschen nästa.... tjohej :)

solen skiner idag btw, niiiiice!

Väggdekor.

10-07-22,

Tjao!

idag har man jobbat till fyra, var rätt skönt pass, imorron blire öppning och till klockan fem! jag önskar man hade slutat tidigare på sin sista arbetsdag , men men finns ingen o byta med i spelet.. är ju inte så många som kan spelet så man har att byta med.. så de var kört, jag får stå ut :)
bara det att Erica o hennes kille ska komma till oss på middag, vi ska grilla o mysa på imorron! ska bli superkul o träffa henne igen och träffa hennes kille också, har ja inte gjort ännu :) inte så konstigt iofs, genom att hon bor i Uppsala! :)
så jag hade vela skynda mig hem, men får göra så gott ja kan :)

nu är jag trött igen, hehe... det blir så då man går upp tidigt och jobbar på! har iaf hunnit sätta upp 2 stycken väggdekorer som jag beställde för läääänge sedan. trodde dem hade slarvat bort min beställning men dem kom tillslut... det var en enkel Välkommen skylt och en dikt!



Ser nu ännu mer att jag hade velat måla taket vitt, fatta snyggt det vore! det blir inom en framtid :)



Sådär ja :) de gjorde en del på väggen där! skönt att vi har nått där nu :)
finns dock många ställen kvar att fylla upp men alltid nått!

sen fick vi även en till väggdekor men den kommer upp senare! i ett rum vi ska göra om :)

har lust o hitta fler sånna, fast nu ska jag koncentrera mig på tapeter, det är nog svårt ska jag säga.
och så ska vi välja till sovrum och vardags rum! hujja..

här e några fina iaf! :) som fondväggar kanske!








Den här har jag iaf bestämt att vi ska ha nånstans! den e skitfrän :)

Här kommer några bilder från Styleroom.se
Fint gjort sovrum, meeee likeeeee!



Fränt när det gick upp mot taket!! me like too :)





Ja som ni ser blir det säkert nått svart aktigt fondvägg och ljust resten! är som snyggt! kul om man hittar nått roligt mönster också på fondväggen så blir det lite liv i rummet!


jäklar vad det regnar nu btw, nå jävulskt... haha!

tur att man ska va inne hela kvällen, ska städa lite nu också och ringa Erica!

ha de gött :)



En dags ledighet.

10-06-21,

yes yes... skönt!

det var välbehövligt! igår var ja i spelet heeeela dagen o de var folk mest hela tiden! men inga dumma kunder faktiskt, skönt det... dem får fasen skärpa sig tycker ja! vissa iaf.. haaha..
men jag testade byta skor, för ja brukar ha foppatofflorna men dem är rätt slut nu så jag testade gympa pjux men dem jag tog var itne speicellt bra alls... hade så jäkla ont i fötterna när jag slutade så de var hemskt..
man e inte van och stå upp 9 - 10 timmar o jobba...

nåja idag skiner inte solen, nej... det är nog lite regn i luften! så jag blir inne och ska dona på här hemma :)
lite städande o så. sen när sötisen kommer hem ska vi fara o kika på tapeter!! yey :) ska bli kul! vi har ju 3 rum att göra inom en snar framtid så de ska bli kul o kika ut lite vad man kan tänkas ha :)

sen kanske jag drar till heden en sväng för lite mys med familj och Elvis :) längesen ja träffa sötvovven nu.. han e så gooo! Här e han o jagar bollen i Heden, så söt :)




hejs svejs!

Jobb och firande.

10-06-19,

Hej hopp!

idag har jag jobbat i spelet hela dagen till fem, då vare bara att rusa hem och slänga i sig mat, tur att vi hade matrester från igår som man kunde äta.. mycket gött! :)
sen kom mamma, pappa och lillbrorsan och hämta upp mig så for vi till luleå för att fira storebrorsan som fyller år, egentligen imorron men vi alla kunde träffas bättre idag så det fick bli så! :) de var trevligt och hälsa på dem och gratta honom.. och se lilla Hugo såklart, men han var inte så glad denna gång! han hade ont i magen och skrek stackarn... så man önskar man hade kunnat hjälpa till men de går ju inte, förstår som föräldrar hur det kan skära i hjärtat när lillen skriker.. huvva! så vi var inte alltför länge så dem fick lite lugn och ro...

annars så är ja grymt trött nu, och funderar på att krypa ner och läsa en bok eller nått! ögonen pallar inte så mycket mera.. så får man hoppas man sover bättre i natt..

nu är det bara 3 arbetsdagar KVAR! :) jag längtar ihjäl mig efter semestern!!! :) gud så underbart härligt vi ska ha det! bara ta de lugnt och njuuuuuuuta av varenda sekund!

näe, nu ska jag kila! hejs

Lördag gick smärtfritt.

10-06-17,

Jaaadå, jag hade egentligen Maddes pass, för jag jobbar hennes helg, så jag hade 11-30-21 i kassan men det gick faktiskt smärtfritt idag o jobba :) var på bra humör och de var inga dumma kunder :) hihi!

nu e jag hungrig! ska göra broccoli och steka en hamburgare till det, haha! bra mix va :) näe man tar vad man har och då man vill göra nått snabbt och enkelt!
i loooooove broccoli, helt sjukt gott, tur de :) bra för kroppen meeee :)

imorron jobbar ja inte lika länge, då blire 10-16.. sen ska jag skyyyyynda mig hem för att slå Marre gumman en pling, haha här får vi planera in när vi kan ringa så de passar oss båda, dumma tids skillnad :P men de får jag INTE glömma :)

nu vila i soffan, skönt o ta av sig arbetskläderna! :P

tjohej.

Ledig fredag!

10-06-16,

Ledig fredag oh yes! :) skönt och andas ut lite mellan alla jobbpass.. ska nog inte göra alltför mycket idag! aaattjoooo... men shit vad jag nyser! pust... och snorar lite gör jag också! typiskt..

men snart tänkte jag äta lite frulle, blir nog juice eller oboy, båda e ju gött och så leverpastejmacka igen :) äter typ leverpastej hela tiden känns de som, gött!

jag hittade massa recept igår, både på bakeri och mat lagning! guuu vad gott de låter... men idag ska vi faktiskt göra hemmagjord pizza till middag och jag ska testa göra pizza sallad för första gången, hoppas den blir goooo..
ska bara klura ut vad man ska ha på sin pizza.. ska skriva en handlingslista tills darlingen kommer hem så kan vi fara o handla lite!

pizzan vi gjorde :) räkor, skinka, champinjoner, feta ost, tomatsås o ost!


så nu blir de frulle och sen ska jag nog vara lite kreativ här hemma, har en del att dona med :)

så nu ska jag njuta av denna lediga dag, kanske man kan sätta sig i solen en stund då den dyker upp! vore nice.

just deeee, har kvar jordgubbar också, dem måste ätas upp! oh yes de blir inte svårt :) haha

hejs svejs

Bakeriryck.

10-06-15,

Ja idag har man jobbat 10-16.. har gått rätt snabbt ändå!

sen hemma åt vi lite klyftisar med lövbit och vitlökssås! gött :)

nu har jag fått nå bak ryck.. hehe! hittade sånna där kokosrutor som ja vill baka, med chokladbotten och kokossmet ovanpå :) mums... men jag hade inte alla ingredienser, kan ju va bra o ha handlat de innan! hehe.. men kanske blir att göra dem imorron?


Jag smällde iaf ihop en gammal hederlig chokladbolls smet och rullade chokladbollar :) hihi! gött de med. var längesen!



jag ska nog ta och skriva upp en handlingslista inför imorron så man kan handla o baka! :)

annars så äre bara fint här, jag e så glaaa :)

och nu äre bara 10 dagar till semester varav dem är 6 arbetsdagar!! :) wohooooooooo!!

tjohej.

Nu fick man ännu mer längtan.

10-06-13,

.... efter semestern!!  när man var i spelet idag och fick kunder som inte var dem trevligaste, 2 stycken som jag blev väldigt less på, sjukt irriterad blev ja... och så var de stressigt och varmt! usch fy fan.... vissa är ju verkligen nötiga! hua, då längtar man ännu mer till semestern!! men annars så var de trevliga kunder :)
och till slut hann jag med allt jag skulle göra, men de var lite kaos där ett tag.

nu hemma och kan slappna av! ska nog lägga mig i tid idag, typ snart! för igår sov varken jag eller darlingen nå bra, så himla varmt i huset, hehe.. vi sa det, att vi skulle nästan ha haft ett sovrum nere i källaren! vi skulle ju lätt kunna fixa ett också, där nere vid förrådet, bara man gör iordning det! vi har ju plats så :) men vi får se vad vi ska göra med det rummet! så skönt när man har så stooooort :) wiiiii!

då kommer man jobba fram till fredag för då e jag ledig! skönt! sen har jag dock jobbhelg men de ska nog gå bra! :) sista helgen innan semester så! wiho!

nu ska jag nog äta lite jordgubbar och sen krypa ner! :) hoppas ni haft en bra dag! min har varit lite blandad :P

tjohej.

Shopping, jordgubbar o go mat.

10-06-12,

japp de var min dag det! soooolen har skinit hela dagen och de har varit varmt som tusan, kvavt men vi ska icke klaga, de får gärna hålla i sig :)

Sovit ut och varit ledig hela dagen lång :)

for ner till stan för o kika nå kläder och mötte upp Lisa som också tänkte shoppa lite :) vi testade även att äta på Oregano, en ny salladsbar i stan.. de var mycket gott! fick fyra olika sallader att smaka på :) mums! bra att äta lite nyttigt också! sen blev det även att handla jordgubbar och gammeldags vaniljglass. mums! jag blir då aldrig less på jordgubbar, TUR DE :)
sen skjutsade ja hem henne och såg Maria ute på gården med magen i vädret :) hihi! så jag stannade till o surra lite med henne, så fin mage hon har! och nu har hon inte länge kvar, vad vare? 6 veckor?! :)
spännande gumman!

väl hemma blev de jordgubbar o glass, sen vila lite med darlingen som kom hem precis!

efter de gjorde vi supergoda grekiska kycklingen som vi brukar göra ibland... ååååh!
kycklingfilé, soltorkade tomater, cremefraiche, provencaliska örter, vitlök, fetaost m.m. och ris :) den är så god!
fräsch smak också!

så nu e man mätt i magen och varm e jag... pust!

kanske blir en film strax... sen blir de sängen, shit himla trött idag...

tjohej :)

Underbart.

10-06-11,

Sist jag jobbade så skulle jag kolla om jag kunde ta ut 2 till semesterdagar på den helgen då jag jobbar innan semestern, den 24,25 juli... för jag vill verkligen ha semester nu med darlingen och hitta på allt möjligt vi tänkt! :) så när jag kikade så ser jag ju att jag INTE jobbar den helgen, och nu kom jag ihåg varför..
för att jag tidigare hade sagt bort den till Eva för att vi skulle åka utomlands då till Grekland, var det ju tänkt...
 
men det blev ju inte ritkigt så, vi betalade aldrig resan för den skulle bli så fruktansvärt dyr, ca 15.000 minst..
så vi skippade den idéen och tänkte att vi kan köpa grejer till hus och annat istället, och ändå hitta på andra saker på semestern! föresten så rä det så jääääkla varmt nu när det väl är varmt så vet inte om jag hade pallat utlandet ändå hahaa :P 

så nu har vi bara 12 dagar kvar till semestern!! :) wiiiihoooo! kommer bli nice! längtar så.

nu sitter jag och är asvarm för att jag har klippt gräset på gården och de var fasen svettigt alltså, rena träningspasset :) och så solen gassande i nacken, men de var nice att gå med darlingens mp3 och digga!
satt ute ett tag men de blev för varmt, man måste nästan ha en pool nära sig för att sola, så man iaf inte får värmeslag :)

igår var vi till Johanna för hon fyllde ju 30 år! grattis till henne igen :)
var trevligt, vi träffade även hennes föräldrar och vi satt och fikade. det blev ett presentkort på en massage till henne som hon önskat, så får Richard vara med Hugo nån dag och hon får njuta av en massage :)
och så höll ja Hugo igen! så gullig :) man kan ju inte sluta titta på charmtrollet :) gooooooosungen!
idag är han föresten 4 veckor gammal! :)

sen blev de grillning och filmmys!

nu måste jag kila, ska se vad mer jag kan dona på med här hemma!!

ååååh ja längtar så mycket, till massvis med saker..... wiiiiiiiiiiiii!

först till semestern :)

ha de gött!

Nedräkning.

10-06-08,

Jaa nu har jag nedräkning till semestern!! :) 17 dagar kvar sen har jag betald semester i 3 veckor och sen ytterligare 2 veckor innan skolan börjar men då kommer ja nog jobba helg. men de funkar ju, gör ja ju alltid så! he e grymmes bra! undra vad man får för lön denna månad, kommer nog va NICE! :)
tycker ja jobbar häcken av mig.. haha! helt slut idag... kassan och charken! fick typ ont i ryggen i charken också, haha inte van och lyfta miljoners skinkor :P

just sett Valentines day, tänkte en lättsam film får gå bra när man e så slut! det gick bra, men höll nästan på somna. haha.. men den var bra! och lättsam som sagt! många kända skådisar också..



nu blir det snart sängen för ögonlocken håller på falla ihop. ska ju jobba imorron med! ganska långt pass i charken, får hoppas det går bra och att tiden går fort för jag vill ju ha ledig helg ! :)
ska bli såååååå skönt!

sen längtar jag mest hela tiden! och är världens lyckligaste med min Adam :)

åååh på lördag fyller Johanna 30 år så då ska vi dit till luleå och fira henne och då får jag träffa Hugo igen , guuu så jag längtar, charmtrollet som var så mysig sist i min famn! :)

jooo mot sängen... ciao!

Ledig idag men va?

10-06-07,

Jaaa ledig idag men det REGNAR juh! typiskt... igår när man jobbade hela dan så var det typ 30 grader varmt och alla kom in och handlade glass i typ shorts o linne! fubbigt.. nåja de kommer säkert va bättre väder där kring när jag o darlingen har semester!! :) om 19 dagar har vi semester!! wiiii..

nu har man ätit frulle, strax blir det duschen och sen måste jag nog fara o hitta lite stuff på lindex, välbehövligt! och efter det ska jag och darlingen iväg en sväng, hoppas han har hunnit sluta jobbet tills dess..

annars idag ska jag bara ta det lugnt, kanske dona på hemma, rensa och rensa! hehe!

just de, skriva en handlingslista ska jag göra haha.. jaa och vattna landet men de behöver ja ju inte nu, det sköter ju sig självt.... joooo tvätta ska jag göra också! :)

hade velat måla lite mer, ska se vad darlingen säger om de ikväll :)

tjingeling... hejs.

Boden alive helgen.

10-06-04,

Just det, förresten Grattis Marre och Ryan på USAs nationaldag hehe :)

Idag är det söndag... ååh tack vilodag :) jag har fått sova 11 timmar idag, vilket verkligen behövdes!

I fredags så jobbade jag hela dan till klockan fem, och jag var gode less där på slutet.. kunderna gormade och var allmänt jobbiga haha, spillde öl i min kassa, tappa massa plånböcker, ja var gormiga. så väl hemma åt ja middag och bara tog det lugnt, tog en powernap i soffan.. Sen ringde Mia och vi for in till Magda för att kika vad dem hade för sig :) dem spelade nintendo wiiii dansspel, såg jättekul ut faktiskt, man dansade med i låtar o hade sig :) efter vi varit där gick vi ner på området och in i öltälten bland allt folk. var trevligt och surra och se hur mycket folk de var ute. men efter nån timme vart de kallt och jag var supertrött så jag fick skjuts med Mia hem, så snällt! la mig kring halv två eller nått och tyvärr skulle jag upp kring halv nio på lördagen..

för jag skulle hänga med till luleå med Richard o Johanna o mamma o dem, för att se vart dem har fått sin lgh och de körde flyttlass dit och donade på... tyvärr hade jag väldigt ont i magen på morron, min mage kan ju vara lite krånglig ibland och nu hade den valt att vara dum... men jag hängde med iaf, och såg lgh och packade upp nån kartong! myste på med lilla Hugo också... han fick ligga på min mage och bröst och sova, han var så himla söt, ville inte släppa honom :) hihi.. små armarma och benen runt magen och lilla huvudet på mitt bröst... gooooosssiss :) så underbar!

jag och mamma hann även ta en snabbsväng mot storheden o snabbkikade på H&M lite.. hittade lite sköna fynd jag kommer använda mig av :) så de var skoj! sen inhandling för lördagsmiddagen..

middagen blev hos "Esa" eller Linnea som hon faktiskt heter haha.. Vi kallade henne Esa när hon var liten och det har hängt med... Hon hade bjudit in mig på en tjejmiddag med taco, och man skulle ta med lite var :) smart idé.
väl där kring fem så var de många man kände igen! Vi var 11 stycken! några från en middag vi hade förra året på bränna och så var det även Anncha, Jenny Ekerven, Jonas Enbergs sysrer Anna, jaaa med flera...
var väldigt trevligt iaf, vi åt och surrade på där och sen bar de av mot tälten igen för en sväng! många av dem försvann rätt fort i folkvimlet och jag gick en kortare sväng denna gång och kikade lite... sen bar det hemmåt! Gud så skönt de var o sova sen :) hihi..

så till idag har jag sovit alltså 11 timmar, woohoo... :)

det var helgen det! mycket trevligt :)

nu ska jag bara invänta min darling som är i Jenkis med Palo.. han kommer nog ikväll nångång!

ååååh jag e sugen på oboy, men har inge mjölk, måste nog fara o handla deeee.. och kanske jordgubbar :)

tjooohej!!

Bio.

10-07-01,

Första juli idag :) tiden flyger iväg! och om 3 veckor har vi semester jag och älsklingen, gud vad jag längtar! ska bli så mysigt, då kan vi göra massa roliga saker , längtar :)

ikväll blir det att se Twilights tredje film, Eclipse... på bio, jag hoppas den är grymt bra :)



Annars så har jag bara jobbat idag, i charken... nog gick det bra! sen har man bara morgondagen kvar så har jag ledig helg, det ska iaf bli väldigt skönt! :)

nåja nu ska vi iväg. ciao.
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0